Prijsinformatie & bestellen

Wat kost het?

Een licentie op De Zevensprong kost 79 euro. Daarvoor kan je kind dan een jaar lang De Zevensprong spelen op verschillende AVI-niveaus.  Je hoeft dan niet meer te investeren in lesmateriaal voor thuis of huiswerkklassen om je kind te helpen met lezen.

Wat krijg ik?

De game De Zevensprong bestaat uit 12 weken waarin kinderen 5 dagen per week ongeveer 20 á 30 minuten per dag spelen. Op 1 speldag oefent een kind ongeveer 80 woorden, leest hij 5 korte fragmentjes en 2 langere teksten (eventueel met audio-ondersteuning). 
 
Als een kind 1 keer De Zevensprong heeft uitgespeeld (dus 12 weken heeft gespeeld), kan hij een AVI niveau vooruit zijn gegaan. De hoeveelheid oefening die hij heeft gekregen in die 12 weken, kun je vergelijken met:

  • 20 uur bijles of
  • 30 keer oefenen met een woordenschatprogramma of
  • 10 boeken lezen. 


Begin je de game op AVI-niveau M5 dan kun je de game daarna nog op de niveaus E5 en M6 spelen. Dat is in totaal 36 weken game-plezier!

Let op: Er kunnen niet meerdere kinderen tegelijk via 1 licentie spelen, omdat we de voortgang van het kind dan niet goed kunnen monitoren en de oefeningen niet op het juiste niveau voor het kind kunnen aanbieden. Maar als je een meer dan 1 licentie tegelijk koopt, krijg je op de tweede en daaropvolgende licenties € 19 korting. 1 licentie voor De Zevensprong kost dan € 79,-, 2 licenties kosten samen € 139,- en 3 licenties kosten bij elkaar € 199,-

Starten met De Zevensprong

Een licentie kopen voor De Zevensprong is binnen een paar minuten geregeld. Je bestelt een licentie voor De Zevensprong direct via onze website. In het bestelformulier vul je naam en adresgegevens in en de naam van het kind dat de game gaat spelen. Ook maak je (onder het kopje 'inloggegevens') een wachtwoord aan waarmee je straks kunt inloggen in de oudermanager.

Na akkoord word je doorverwezen naar de betaalmodule. Hier kun je betalen met iDeal, creditcard of Bancontact (België). Als de betaling is geslaagd, ontvang je direct een e-mail met een bevestiging van de betaling en de URL naar de oudermodule: https://beheren.cursuszevensprong.nl

In de oudermodule maak je een profiel aan voor het kind en stel je het AVI-niveau in waarop het kind De Zevensprong gaat spelen. Je kiest voor 1 AVI-niveau hoger dan het kind op dit moment leest. Kinderen kunnen dan direct beginnen met spelen! In deze oudermodule volg je ook de voortgang van het kind. 

Kinderen kiezen voor De Zevensprong

Er zijn allerlei manieren om kinderen beter te laten lezen, maar als wij een testpanel van kinderen laten kiezen, dan kiezen zij voor De Zevensprong.
 
Laat je kind zelf oordelen en speel de gratis proefles of bestel direct!