Een zee van tijd

Geschiedenismethode voor groep 4 t/m 8. Een zee van tijd is beperkt leverbaar en zal uit het fonds van Zwijsen verdwijnen.

Een zee van tijd stopt in 2018

Met ingang van januari 2018 verdwijnt ‘Een zee van tijd’ uit het fonds van Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Tot die tijd is er een beperkte voorraad leverbaar. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund. Er worden geen updates meer uitgevoerd of nieuwe bestanden online gezet. 

Nieuwe geschiedenismethode: Tijdzaken

Oriënteer jij je op een nieuwe methode voor geschiedenis? Maak dan kennis met Tijdzaken. Met Tijdzaken komt de geschiedenis tot leven in je klas. Filmpjes en animaties brengen de lesstof helder over en met interactieve oefeningen en spelvormen betrek je de leerlingen actief bij de les. Alles staat klaar, met weinig voorbereiding maak je van elke geschiedenisles een belevenis! Tijdzaken is er voor groep 5 t/m 8.

Informatie voor gebruikers in de Leerkrachtmodule

Werk jij met Een zee van tijd? De extra informatie voor gebruikers vind je vanaf nu in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor iedereen met een Basispoortaccount. 

Lees meer