Estafette editie 3

Vanaf 2019 is Estafette editie 3 volledig beschikbaar voor groep 4 t/m 8. De methode is vernieuwd, maar blijft vertrouwd en herkenbaar.

Estafette, leeskilometers voor iedereen

Estafette geeft het stokje door! In 2019 verschijnt een geheel nieuwe versie van de meest gebruikte methode voor technisch leesonderwijs. Al het goede van de vorige edities is behouden: wanneer je werkt met Estafette weet je zeker dat je je leerlingen het beste leesonderwijs geeft en dat ze vloeiend leren lezen mét plezier. De methode bevat namelijk de prachtigste verhalen van bekende kinderboekenschrijvers en illustratoren. Natuurlijk sluit de nieuwe editie aan bij de meest recente AVI-richtlijnen en leestoetsen.

Er zijn ook diverse verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. Zo lezen kinderen al tijdens de instructie actief mee en maken ze nog meer leeskilometers tijdens de les. Kinderen leren samen en met elkaar, waarbij elke leerling voldoende uitdaging krijgt. En tenslotte brengt de software de methode tot leven in de klas en thuis! Met Estafette zet je de leesontwikkeling van je leerlingen in de hoogste versnelling. Het resultaat: kinderen die vloeiend, vlot en met plezier lezen. Daar profiteren ze de rest van hun leven van! 

Estafette editie 3 verschijnt in 2019!

Estafette editie 3 is compleet bij aanvang van schooljaar 2019-2020. In januari 2019 kun je al starten in groep 4, 5 en 6 met de E-delen. Benieuwd hoe het er bij Estafette achter de schermen aan toe gaat? Kijk dan hier.