Aanvullende leesseries Estafette

Variatie is een van de sleutelwoorden bij het ontwikkelen van boekenseries door Zwijsen. Door kinderen kennis te laten maken met veel verschillende soorten boeken, thema’s en schrijfstijlen, wordt leesplezier bevorderd en worden literaire competenties ontwikkeld. Ontdek waar de interesse van het kind ligt, maar daag een kind ook uit door het ook andere teksten aan te bieden. Zwijsen biedt verschillende genres, zoals strips, moppenboeken, fictie en non-fictie. Boeken om samen te lezen, toneelleesboeken, boeken voor dyslectici, boeken speciaal voor jongens en boeken voor snelle lezers. Voor ieder wat wils!

Er zijn ook boeken ontwikkeld speciaal voor Estafette, die precies aansluiten op de methode.

Download de brochure Leesseries bij Estafette of kijk in onze webshopleesseries groep 4, 5 en 6 Estafette. De boeken zijn ook te bestellen via de basissschoolleverancier.

Land van lezen bij Estafette

In Land van lezen kun je met de zoekfilter makkelijk leuke boeken voor vrij lezen vinden bij een methode, bijvoorbeeld bij Estafette. Naast leesboeken vind je ook allerlei extra materialen voor vrij lezen, zoals lesbrieven bij een leesserie, handige tips en nuttige invullijstjes. 

Leesseries bij Estafette, lekker doorlezen!

Bekijk de leesseries voor groep 4, 5 en 6.