Invoeren van Estafette editie 3

Ga je werken met Estafette? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Dus kies voor een van onze trainingen en haal het beste uit je lesmateriaal.

Starttrainingen

Ga je werken met Estafette? Dan raden wij een Starttraining aan. Deze wordt gegeven door Zwijsen Plus of één van onze gecertificeerde scholingspartners en is gevalideerd door Lerarenregister.

  1. Starttraining op jouw school
    De starttraining op school volg je samen met leerkrachten van jouw school. Deze persoonlijke en interactieve training wordt verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen Plus. De kosten bedragen € 850,- voor 3 uur training.
    Voor afspraken op stichtingsniveau kun je contact opnemen met Vincent Lammers (accountmanager stichtingen), v.lammers@zwijsen.nl of 013-583 88 76.
  2. Implementatietraject door scholingspartners
    Geef je de voorkeur aan een implementatietraject? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners.

Op de hoogte blijven

  • Schrijf je in voor het Zwijsen Schooljournaal en ontvang elke maand inspirerend nieuws over het onderwijs, methodenieuws over Estafette en andere methoden van Zwijsen (je kunt zelf aangeven wat je wilt ontvangen).
  • Er is ook een speciale nieuwsbrief voor Estafette 3. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen!