Invoering

Ga je werken met Estafette editie 2? Onze methodespecialisten verzorgen graag een starttraining voor je. Indien gewenst bieden zij ook begeleiding op maat. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een verdiepingsslag of nieuwe leerkrachten op weg wilt helpen.

Starttrainingen

Ga je Estafette invoeren? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Met een praktijkgerichte starttraining haal je het beste uit Estafette!

Inhoud van de starttraining

Een training duurt gemiddeld 3 uur. Je krijgt inzicht in de visie en de leerlijnen van de methode. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw lespraktijk door in te gaan op lesvoorbereidingen, toetsen en het gebruik van de Leerkrachtassistent en leerlingensoftware.

Door wie

Starttrainingen van Estafette worden verzorgd door Zwijsen Plus en door erkende scholingspartners. Vraag meteen een starttraining aan bij Zwijsen Plus of zoek hieronder naar een scholingspartner bij jou in de buurt.

Onze erkende scholingspartners

Begeleiding op maat

Werk je al wat langer met onze methode en ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Of wil je nieuwe leerkrachten op weg helpen met de methode? Kies dan voor begeleiding op maat. De methodespecialisten van Zwijsen Plus helpen je graag verder! Zij bespreken met jou heel specifiek de behoeften van de school. De vragen vanuit een team of directie zijn leidend, maar hebben altijd betrekking op een beter gebruik van de Zwijsen-methode. Op basis hiervan bepalen we de duur en kosten van dit bezoek.

Tarief: 1 uur € 300,-, 1,5 uur € 400,- en 2 uur € 500,-. Dit is inclusief voorbereiding en reistijd.

Aanmelden Begeleiding op maat