Land in zicht

Methode aardrijkskunde voor groep 4 t/m 8. Land in zicht is beperkt leverbaar en zal uit het fonds van Zwijsen verdwijnen.

Land in zicht stopt in 2018

Met ingang van januari 2018 verdwijnt ‘Land in zicht’ uit het fonds van Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Tot die tijd is er een beperkte voorraad leverbaar. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund. Er worden geen updates meer uitgevoerd of nieuwe bestanden online gezet.

Nieuwe aardrijkskundemethode: Wereldzaken

Oriënteer jij je op een nieuwe methode voor aardrijkskunde? Maak kennis met Wereldzaken! Met Wereldzaken komt de wereld tot leven in de klas. Filmpjes en animaties brengen de lesstof helder over en met interactieve oefeningen en spelvormen betrek je de leerlingen actief bij de les. Alles staat klaar, met weinig voorbereiding maak je van elke aardrijkskundeles een belevenis! Wereldzaken is er voor groep 5 t/m 8.

Informatie voor gebruikers in de Leerkrachtmodule

Werk jij met Land in zicht? De extra informatie voor gebruikers vind je voortaan in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor iedereen met een Basispoortaccount. 

Lees meer