Woordenschat in beeld

Woordenschat is online, dus altijd actueel. Je kunt direct aan de slag met de nieuwste aanvullingen. Het programma biedt een top tien met de moeilijkste woorden van je groep en heel veel variatie voor je leerlingen. Leerlinggegevens worden automatisch gekoppeld via de gratis Zwijsen Leerkrachtmodule.

Thematische aanpak

Het programma biedt de leerling exact die thema’s en woorden die passen bij je Zwijsen-methode. Het programma biedt maar liefst 1000 woorden per jaargroep, werkt met verschillende invalshoeken en beloont kinderen regelmatig met een mop.

Zelfstandig werken

Leerlingen kunnen met Woordenschat volledig zelfstandig aan de slag. Het programma is ook geschikt voor leerlingen met een laag technisch leesniveau. Je leerlingen geven aan of ze een woord kennen of niet. Zo bepalen ze hun eigen leerroute. Bekende woorden worden in spelvorm getoetst. Voor onbekende woorden zijn er semantiserende spelletjes die de betekenis van die woorden leren.

Gratis beheerders software

Het beheer van de online software Woordenschat loopt via de Zwijsen Leerkrachtmodule. Met de gratis Leerkrachtmodule beheer je alle online Zwijsen-programma’s waar je op school mee werkt. Je voert de leerkracht- en leerlinggegevens slechts een keer in en je hebt de resultaten van je leerlingen altijd overzichtelijk op een rij.

Zelf proberen? Neem een proefabonnement!

Probeer de software nu ook zelf. Geheel vrijblijvend, 3 maanden lang, en ontdek hoe leuk en leerzaam Woordenschat in beeld kan zijn. Meld je eenvoudig aan via Licentieregie of vraag ernaar bij je basisschoolleverancier.