Invoering

Ga je werken met Schatkist? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Met een praktijkgerichte starttraining haal je het beste uit je lesmateriaal. De starttraining is bovendien gevalideerd door Register Leraar.

Werk je al met Schatkist editie 3 of ga je er mee werken in het nieuwe schooljaar? Dan is de landelijke inspiratiemiddag over Schatkist editie 3 met workshops echt iets voor jou!

Starttrainingen

Je hebt voor Schatkist de keuze uit drie vormen van starttrainingen:

  • Op locaties in heel Nederland met andere leerkrachten
  • Op school
  • E-learning
     

1) Starttraining op locaties in heel Nederland

NB Deze geclusterde starttrainingen worden alleen georganiseerd aan het begin van het schooljaar, in de maanden september en oktober.

Bekijk data en locaties voor 2018 en meld je aan

Bij deze starttaining zijn leerkrachten van verschillende scholen aanwezig. De training wordt verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen Plus.
Duur: 3 uur op woensdag-  of vrijdagmiddag in september en oktober.
Bestemd voor maximaal 20 personen en maximaal 4 leerkrachten per school.
Kosten: € 175,- per leerkracht.

Zijn er binnen jouw stichting meer scholen die starten met Schatkist? Neem dan contact op met Zwijsen Plus om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in of bel onze klantenservice: 013 - 583 88 88. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

2) Starttraining op school

De training wordt verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen Plus of door  gecertificeerde scholingspartners (zie onder).
Duur: 3 uur.
Bestemd voor leerkrachten onderbouw of het hele schoolteam.
Kosten: € 850,-.

Geef je de voorkeur aan een starttraining op school? Vul dan het Aanvraagformulier Starttraining in of neem rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners. Je vindt ze op deze pagina.

3) E-learning Starten met Schatkist

Deze starttraining volg je zelfstandig. Tijdonafhankelijk: je bepaalt zelf wanneer je leert.  Plaatsonafhankelijk: je leert op computer, laptop of tablet. Totale duur ongeveer 3 uur. Kosten: een eenmalige licentie gebaseerd op schoolgrootte in leerlingen met een looptijd van één schooljaar automatisch eindigend op 31 juli.

Lees meer over de e-learning

Onze erkende scholingspartners

Geef je de voorkeur aan een starttraining met implementatietraject? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners. Op het kaartje hieronder vind je er altijd een bij jou in de buurt. (Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kan je de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij jou in de buurt.)  

Erkende scholingspartners Schatkist:

Begeleiding op maat

Werk je al wat langer met een methode van Zwijsen en ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Of wil je nieuwe leerkrachten op weg helpen met de methode? Kies dan voor begeleiding op maat. De methodespecialisten van Zwijsen Plus helpen je graag verder.

Zij bespreken met jou heel specifiek de behoeften van de school. De vragen vanuit een team of directie zijn leidend, maar hebben altijd betrekking op een optimaal gebruik van de methode. Op basis hiervan bepalen we de duur en kosten van dit bezoek.

Tarief: 1 uur € 300,-, 1,5 uur € 400,- en 2 uur € 500,-. Dit is inclusief voorbereiding en reistijd.

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden Begeleiding op maat

Inspiratiemiddag

Werk jij met Schatkist editie 3 of ga je ermee starten in het nieuwe schooljaar? Dan is de landelijke inspiratiemiddag over Schatkist editie 3 met workshops echt iets voor jou!

Deze middag, die je gratis wordt aangeboden door Zwijsen, staat in het teken van de inrichting én verrijking van jouw kleuteronderwijs. Dus, sta jij voor groep 1-2 én gebruik je Schatkist editie 3, dan mag je deze middag niet missen. Lees meer