Training bij Taal in beeld

Ga je voor het eerst werken met Taal in beeld óf werk je er juist al langer mee en ben je op zoek naar een extra verdiepingsslag? Kies dan voor een training om zo het beste uit Taal in beeld en Spelling in beeld te halen.

Training

Wil je een praktijkgerichte training aan het begin van het schooljaar om het beste uit je lesmateriaal te halen? Of werk je juist al wat langer met Taal in beeld, Spelling in beeld en ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Vraag dan een training aan (duur: 2 uur). De methodespecialisten van Zwijsen plus helpen je graag verder.

Zij bespreken met jou heel specifiek de behoeften van de school. De vragen en wensen vanuit een team of directie zijn leidend, maar hebben altijd betrekking op een optimaal gebruik van een methode.

Tarief: €600,- . Dit is inclusief voorbereidings- en reistijd en BTW.

Er zijn ook mogelijkheden om op stichtingsniveau afspraken te maken. Neem hiervoor contact op met Vincent Lammers (Key accountmanager stichtingen), v.lammers@zwijsen.nl of 013-583 88 76.

Onze erkende scholingspartners

Geef je de voorkeur aan een training op school? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners. Op het kaartje hieronder vind je er altijd een bij jou in de buurt. (Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kun je de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij jou in de buurt.) 

Erkende scholingspartners Taal in beeld: