Invoering

Ga je Taal in beeld editie 2 invoeren? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Met een praktijkgerichte starttraining haal je het beste uit je educatief materiaal!

Starttrainingen

Een training duurt gemiddeld 3 uur. Je krijgt inzicht in de visie en de leerlijnen van de methode. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw lespraktijk door in te gaan op lesvoorbereidingen, toetsen en het gebruik van de Leerkrachtassistent en leerlingensoftware.

Door wie

Starttrainingen van Taal in beeld worden verzorgd door Zwijsen Plus en door erkende scholingspartners. Alle scholingspartners hebben een certificeringstraining gevolgd bij Uitgeverij Zwijsen. Vraag meteen een starttraining aan bij Zwijsen Plus of zoek hieronder naar een scholingspartner bij jou in de buurt.

Onze erkende scholingspartners

Geef je de voorkeur aan een training op school? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners. Op het kaartje hieronder vind je er altijd een bij jou in de buurt. (Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kun je de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij jou in de buurt.) 

Erkende scholingspartners Taal in beeld:

Begeleiding op maat

Werk je al wat langer met onze methode en ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Of wil je nieuwe leerkrachten op weg helpen met de methode? Kies dan voor begeleiding op maat. De methodespecialisten van Zwijsen Plus helpen je graag verder! Zij bespreken met jou heel specifiek de behoeften van de school. De vragen vanuit een team of directie zijn leidend, maar hebben altijd betrekking op een beter gebruik van de Zwijsen-methode. Op basis hiervan bepalen we de duur en kosten van dit bezoek.

Tarief: 1 uur € 300,-, 1,5 uur € 400,- en 2 uur € 500,-. Dit is inclusief voorbereiding en reistijd.

Aanmelden Begeleiding op maat