Invoering

Ga je werken met Veilig leren lezen? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Met een praktijkgerichte starttraining haal je het beste uit je lesmateriaal.

Starttrainingen

Je hebt voor Veilig leren lezen de keuze uit verschillende vormen van starttrainingen:

  • E-learning
  • Starttraining op school
  • Implementatietraject door scholingspartners
  • Geclusterde bijeenkomsten op locaties door heel Nederland (alleen in september en oktober)

1) E-learning Starten met Veilig leren lezen

Deze starttraining volg je zelfstandig. Tijdonafhankelijk: je bepaalt zelf wanneer je leert.  Plaatsonafhankelijk: je leert op computer, laptop of tablet. Totale duur ongeveer 3 uur. Kosten: een eenmalige licentie gebaseerd op schoolgrootte in leerlingen met een looptijd van één schooljaar automatisch eindigend op 31 juli. Lees meer over de e-learning

2) Starttraining op school

De training wordt verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen Plus. Duur: 3 uur. Bestemd voor leerkrachten onderbouw of het hele schoolteam. Kosten: € 850,-. Schrijf je in via dit aanvraagformulier.

Er zijn ook mogelijkheden om op stichtingsniveau afspraken te maken. Neem hiervoor contact op met Vincent Lammers (accountmanager stichtingen), v.lammers@zwijsen.nl of 013-583 88 76.

3)  Implementatietraject door scholingspartners

Geef je de voorkeur aan een implementatietraject? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners.

4) Starttraining op locaties in heel Nederland

NB Deze geclusterde starttrainingen worden alleen georganiseerd aan het begin van het schooljaar, in de maanden september en oktober. 

Bekijk data en locaties voor 2018 en meld je aan

Bij deze starttraining zijn leerkrachten van verschillende scholen aanwezig. De training wordt verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen Plus. Duur: 3 uur op woensdag-  of vrijdagmiddag in september en oktober. Bestemd voor maximaal 20 personen en maximaal 4 leerkrachten per school. Kosten: € 175,- per leerkracht.

Onze erkende scholingspartners

Op het kaartje hieronder vind je onze erkende scholingspartners. Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kun je de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij jou in de buurt. 

Erkende scholingspartners Veilig leren lezen:

Begeleiding op maat

Werk je al wat langer met een methode van Zwijsen en ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Of wil je nieuwe leerkrachten op weg helpen met de methode? Kies dan voor begeleiding op maat. De methodespecialisten van Zwijsen Plus helpen je graag verder.

Zij bespreken met jou heel specifiek de behoeften van de school. De vragen vanuit een team of directie zijn leidend, maar hebben altijd betrekking op een optimaal gebruik van de methode. Op basis hiervan bepalen we de duur en kosten van dit bezoek.

Tarief: 1 uur € 300,-, 1,5 uur € 400,- en 2 uur € 500,-. Dit is inclusief voorbereiding en reistijd.

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden Begeleiding op maat