Training bij Veilig leren lezen kim-versie

Ga je voor het eerst werken met Veilig leren lezen óf werk je juist al langer met deze methode en ben je op zoek naar een extra verdiepingsslag? Bekijk dan ons trainingsaanbod om zo het beste uit Veilig leren lezen te halen.

Trainingen

Met een praktijkgerichte training van Zwijsen haal je het beste uit je educatief materiaal! Je hebt voor Veilig leren lezen de keuze uit verschillende soorten trainingen, gevalideerd voor het Lerarenportfolio.

1) Trainingspakket

Begin je het schooljaar voor het eerst met Veilig leren lezen? Kies dan voor het trainingspakket. Met dit trainingspakket krijg je:

  • Een e-learning
  • Een training aan het begin van het schooljaar voor een optimale start (duur: 2 uur)
  • Een training gedurende het schooljaar voor al je gebruikersvragen en meer diepgang (duur: 2 uur)

Dit trainingspakket volg je samen met je collega’s van groep 3 en natuurlijk zijn ook IB-ers welkom. Deze persoonlijke en interactieve training wordt verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen. De e-learning is te bekijken op je eigen tempo, zowel op school als thuis en wanneer het jouw het beste uitkomt. De kosten bedragen €995,-.

Voor afspraken op stichtingsniveau kun je contact opnemen met Vincent Lammers (Key Accountmanager Stichtingen), v.lammers@zwijsen.nl of 013-583 88 76.

Meer informatie of meteen een afspraak maken?

 2) E-learning: Starten met Veilig leren lezen

Begin je als leerkracht met een nieuwe methode óf val je in voor een andere leerkracht? Volg onze e-learning en zorg voor een goede start met deze methode. De e-learning volg je zelfstandig op een computer, tablet of laptop, waar en wanneer het je het beste uitkomt. Deze online training duurt 3 uur. Wil je op een later moment iets terugkijken? Dat kan. De e-learning heb je het gehele schooljaar tot je beschikking.

Lees meer over de e-learning

3) Training

Kies je liever niet voor een pakket, maar wil je wel vragen stellen over de methode, meer informatie rondom een specifiek onderwerp of juist een extra verdiepingsslag maken wanneer je al langer met een methode werkt? Dat kan met een losse training (2 uur). Neem contact met ons op om je wensen en behoeften te bespreken. Onze methodespecialisten helpen je graag verder.
De kosten voor een training zijn €600,-. (inclusief reis- en voorbereidingskosten en BTW)

Meer informatie of meteen een afspraak maken?

4) Implementatietraject door scholingspartners

Geef je de voorkeur aan een implementatietraject? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners.

Op de hoogte blijven

Onze erkende scholingspartners

Onderstaande trainers kun je ook benaderen voor een training voor Veilig leren lezen kim-versie. Deze trainers zijn geschoold door Uitgeverij Zwijsen.

Op het kaartje hieronder vind je onze erkende scholingspartners. Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kun je de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij jou in de buurt. 

Erkende scholingspartners Veilig leren lezen: