In vogelvlucht

Natuur, techniek, milieu en gezond & redzaam gedrag in 1 methode. In vogelvlucht is beperkt leverbaar en zal uit het fonds van Zwijsen verdwijnen.

In vogelvlucht stopt in 2018

Met ingang van januari 2018 verdwijnt ‘In vogelvlucht’ uit het fonds van Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Tot die tijd is er een beperkte voorraad leverbaar. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund. Er worden geen updates meer uitgevoerd of nieuwe bestanden online gezet.

Nieuwe methode natuur en techniek: Natuurzaken

Oriënteer jij je op een nieuwe methode voor natuur & techniek? Maak dan kennis met Natuurzaken. Met Natuurzaken komt natuur & techniek tot leven in je klas. Filmpjes en animaties brengen de lesstof helder over en met interactieve oefeningen, proefjes en spelvormen betrek je de leerlingen actief bij de les. Alles staat klaar, met weinig voorbereiding maak je van elke natuur- en techniekles een belevenis! Natuurzaken is er voor groep 5 t/m 8.

Informatie voor gebruikers in de Leerkrachtmodule

Werk jij met Land in zicht? De extra informatie voor gebruikers vind je voortaan in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor iedereen met een Basispoortaccount. 

Lees meer