Methodetrainingen en begeleiding op maat

Haal het beste uit je nieuwe methode met een starttraining van Zwijsen. Werkt jouw school al langer met een methode? Vraag dan begeleiding op maat aan. Onze trainingen zijn gevalideerd door Register Leraar.

Starttraining Veilig leren lezen kim-versie

Je hebt voor Veilig leren lezen de keuze uit drie vormen van starttrainingen. Welke vorm je ook kiest, de trainingen zijn praktijkgericht en de beste start voor jou en je leerlingen. 

Starttraining Schatkist editie 3

Je hebt voor Schatkist de keuze uit drie vormen van starttrainingen. Welke vorm je ook kiest, de trainingen zijn praktijkgericht en de beste start voor jou en je leerlingen.

De Zaken van Zwijsen, Estafette editie 2, Pennenstreken, Taal in beeld en Wizwijs

De starttrainingen voor De zaken van Zwijsen, Pennenstreken, Taal in beeld (inclusief Spelling in beeld) en Wizwijs worden op aanvraag verzorgd door experts van Zwijsen Plus.

Begeleiding op maat

Werk je al wat langer met onze methode en ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Of wil je nieuwe leerkrachten op weg helpen met de methode? Kies dan voor begeleiding op maat.

De methodespecialisten van Zwijsen Plus helpen je graag verder! Zij bespreken met jou heel specifiek de behoeften van de school. De vragen vanuit een team of directie zijn leidend, maar hebben altijd betrekking op het optimaal inzetten van een methode van Zwijsen. Op basis hiervan bepalen we de duur en kosten van dit bezoek. 

Erkende scholingspartners

Voor een training of begeleiding op maat kun je ook rechtstreeks contact opnemen met een van de erkende scholingspartners van Zwijsen. Klik hieronder voor een overzicht van scholingsexperts per methode.