Onze nieuwsbrieven

Wij delen onze kennis en informatie graag met jou! Daarom zijn er verschillende nieuwsbrieven waarop je je kunt abonneren. Bekijk hieronder het overzicht van al onze nieuwsbrieven en meld je aan.

Methodenieuwsbrieven en algemene Zwijsen nieuwsbrief

Laat je inspireren om leren tot leven te brengen! Voor alle leerkrachten in het basisonderwijs en pedagogische medewerkers die werkzaam zijn in de kinderopvang, zijn er nu de methodenieuwsbrieven én de algemene Zwijsen nieuwsbrief. Deze staan boordevol interessante artikelen, tips & tricks en informatie over de methoden van Zwijsen. Vul je profiel, zodat we de nieuwsbrief voor jou op maat kunnen maken en je altijd een relevante nieuwsbrief ontvangt!

Zwijsen nieuwsbrief voor ouders

Alles voor én over je kind(eren) op de basisschool. In deze Zwijsen nieuwsbrief vind je o.a. interessante artikelen, nuttige tips, informatie over thuis oefenen en leuke aanbiedingen van Zwijsen producten, zoals leesboeken en spelletjes. We versturen de nieuwsbrief ongeveer 1x per maand.

Land van Lezen

Tips en informatie voor leerkrachten over leesbevordering en vrij lezen in de klas. Ontvang iedere maand automatisch o.a. het laatste leesbevorderingsnieuws, info over evenementen zoals de Kinderboekenweek, reviews van boeken, winacties en gratis extra materiaal.