Onze nieuwsbrieven

Wij delen onze kennis en informatie graag met jou! Daarom zijn er verschillende nieuwsbrieven waarop je je kunt abonneren. Bekijk hieronder het overzicht van al onze nieuwsbrieven en meld je aan.

Zwijsen Schooljournaal voor leerkrachten

Het Zwijsen Schooljournaal is er voor álle leerkrachten in het basisonderwijs, boordevol interessante artikelen, tips & trucs én informatie over de methoden van Zwijsen. Laat je inspireren om leren tot leven te brengen in jouw klas!

Zwijsen nieuwsbrief voor ouders

Alles voor én over je kind(eren) op de basisschool. In deze Zwijsen nieuwsbrief vind je o.a. interessante artikelen, nuttige tips, informatie over thuis oefenen en leuke aanbiedingen van Zwijsen producten, zoals leesboeken en spelletjes. We versturen de nieuwsbrief ongeveer 1x per maand.

Rompompom nieuwsbrief voor kleuters

Alles voor én over je kleuter in groep 1 en 2 van de basisschool. In deze nieuwsbrief vind je interessante artikelen, tips, informatie over thuis oefenen en leuke aanbiedingen van Zwijsen producten, zoals (voor-)leesboeken en spelletjes. En natuurlijk gratis werkbladen en kleurplaten voor je kind! We versturen de nieuwsbrief ongeveer 1x per (school-)maand.

Maan roos vis nieuwsbrief voor kinderen in groep 3

Alles voor én over je kind in groep 3 van de basisschool. In deze nieuwsbrief vind je interessante artikelen, tips, informatie over thuis oefenen en leuke aanbiedingen van Zwijsen producten, zoals leesboeken en spelletjes. En natuurlijk gratis werkbladen en kleurplaten voor je kind! We versturen de nieuwsbrief ongeveer 1x per (school-)maand.

Land van Lezen

Tips en informatie voor leerkrachten over leesbevordering en vrij lezen in de klas. Ontvang iedere maand automatisch o.a. het laatste leesbevorderingsnieuws, info over evenementen zoals de Kinderboekenweek, reviews van boeken, winacties en gratis extra materiaal.

Als je werkt met Puk & Ko of Uk & Puk

De nieuwsbrief van Puk bevat gerichte informatie voor iedereen die werkt met Puk & Ko of Uk & Puk. De nieuwsbrief verschijnt minimaal 3x per jaar.