Licenties

Hoe kan ik een softwarelicentie aanvragen?

Licenties kunnen beheerd worden in de Licentieregie.

Ga naar http://licentieregie.zwijsen.nl en log eventueel in met je Basispoortaccount. Onder het tabblad Methode kiezen kun je licenties voor de verschillende methodes aanvragen.

Zet vooraan een vinkje bij de juiste licentie en kies voor een vaste- of proeflicentie. Pas eventueel de startdatum aan. Klik vervolgens op Plaats in Winkelwagen en doorloop de stappen die volgen.

Wanneer de bestelling is afgerond, verschijnt de software op de startdatum in Basispoort. Start eventueel Basispoort opnieuw op.

Onder het tabblad Leren met Zwijsen kun je de e-learning aanvragen.

Mocht het aanvragen niet lukken, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik zien welke softwarelicenties er voor onze school actief zijn?

Ga naar http://licentieregie.zwijsen.nl en log eventueel in met je Basispoortaccount. Onder het tabblad Licentieoverzicht zie je welke licenties actief zijn voor de school.

Waar kan ik de startdatum van de softwarelicentie zien?

Ga naar http://licentieregie.zwijsen.nl en log eventueel in met je Basispoortaccount. Onder het tabblad Licentieoverzicht zie je welke licenties actief zijn voor de school. Wanneer je op een licentie klikt, zie je meer informatie over de licentie zoals de startdatum.

Hoe zeg ik mijn proeflicentie op?

Proeflicenties lopen vanzelf af, je hoeft hier niets voor te doen.

Als je een vaste licentie hebt, dan kan je die jaarlijks opzeggen tot 30 juni. Dat kunnen alleen mensen in de rol van ‘beheerder’. Start Zwijsen Licentieregie (http://licentieregie.zwijsen.nl) en ga naar Licentie-overzicht. Hier kan je de status van abonnementen inzien en wijzigen.