Beeldcoördinator

Voor onze uitgeverij in Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste beeldcoördinator (m/v) voor 24 uur per week.

Wat houdt de functie in?

Als beeldcoördinator bij Zwijsen stel je samen met de artdirector beeldplannen op en coördineer je de inkoop van de assets (foto’s, illustraties, video’s, animaties, audio en ondertitels). Daarnaast coördineer je externe partijen voor met name educatieve uitgaven, maar ook voor producten voor de bedrijven- en thuismarkt en marketingactiviteiten, met als doel de gewenste kwaliteit en visuele uitstraling van de producten te waarborgen. Zwijsen werkt volgens de methode van projectmatig werken waarbinnen we een aantal fases kennen. Jij bent bij onze projecten betrokken in de concept-, voorbereidings- en realisatiefase.

Wat zijn jouw taken?

We zijn op zoek naar een collega die:

Wij bieden

Een functie met impact: bij Zwijsen werken ruim 100 mensen dus ieders bijdrage doet ertoe. Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag vol overgave in om leren tot leven te brengen voor kinderen van de basisschool. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en deze worden aangevuld met diverse aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.

Meer informatie / interesse?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou! Solliciteren kan door uiterlijk 5 maart 2021 je cv én motivatie te sturen naar sollicitaties@zwijsen.nl t.a.v. Annemieke Verschuren.

Nog vragen over de functie? Bel dan met Caro Werst, tel: 06-17788328.