Supply Chain medewerker

Voor onze uitgeverij in Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Supply Chain medewerker (m/v) voor 36 uur per week.

Wat houdt de functie in?

Als Supply Chain medewerker ben jij, met betrekking tot de voorraad van onze producten, hét eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je krijgt er energie van om dagelijks met het beheer van onze producten en voorraad in Dynamics NAV bezig te zijn. Je draait je hand er niet voor om, om in Excel een rapportage samen te stellen. Op enthousiaste wijze heb jij dagelijks contact met het Centraal Boekhuis, de basisschoolleveranciers en andere stakeholders. Ook ben je verantwoordelijk voor het inzetten van herdrukken. Je werkt vlot en secuur. Vragen van onze stakeholders wikkel je correct en tijdig af.

Wat zijn jouw taken?

Wat vragen wij van jou?

Wij bieden

Een uitdagende functie bij één van de grootste spelers in het basisonderwijs, waarbij tevens ruimte is voor nieuwe initiatieven, ontwikkeling en doorgroei. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de Cao voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met diverse regelingen.

Meer informatie / interesse?

Nadere informatie over deze functie wordt graag verstrekt door Tessa Sponselee (tel: 06 52394214). Je kunt ook direct reageren. Stuur dan je cv én motivatie uiterlijk 14 april 2021 naar sollicitaties@zwijsen.nl t.a.v. Annemieke Verschuren.