Prijsinformatie en bestellen (proef)licentie

Bekijk de prijslijst, vraag een besteladvies op maat aan of bestel direct een (proef)licentie.

Prijsinformatie

De hoogte van de licentieprijzen is afhankelijk van de schoolgrootte en van het instapmoment. Een kleinere school betaalt minder dan een grote school. Bij aanschaf vanaf november verleent Zwijsen een korting op de aanschafprijs. Dit kortingspercentage loopt op per maand.

Om een idee te krijgen van de kosten, kan je onze prijslijst downloaden. Deze prijslijst bevat het overzicht van alle materialen en software, inclusief ISBN.

Bestellen

Wil je de software bestellen? Dat kan je doen via je basisschoolleverancier of online bij Zwijsen in Licentieregie, onze softwarebestelmodule voor scholen.

Proeflicentie: volledig programma 3 maanden lang uitproberen

Uitgeverij Zwijsen biedt je de mogelijkheid alle software gedurende drie maanden gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen. Neem contact op met je basischoolleverancier en vraag een gratis proefabonnement aan. Of regel het snel zelf in Licentieregie. Log in met je Basispoortaccount. Kies je methode en selecteer proeflicentie bij het type licentie.

Besteladvies op maat

Wil je een besteladvies op maat voor jouw school? Vul onderstaand formulier in en selecteer 'Besteladvies' bij je informatieaanvraag.