Verdiepingswebinar: aanvankelijk rekenen in groep 3 met Semsom!

Groep 3 is een bijzonder leerjaar. Dat geldt niet alleen voor lezen. Ook op het gebied van rekenen vragen de leerlingen in dit jaar om een bijzondere aanpak. Semsom is de allereerste aanvankelijk rekenmethode die speciaal ontwikkeld is voor de kinderen in groep 3.

Webinar donderdag 21 januari, 16:00

Op donderdag 21 januari om 16:00 uur duiken wij samen met jou en jouw collega’s verder in de materie van Semsom. Zo vertellen we je meer over de rekendidaktiek en laten we je voorbeelden zien van de materialen. De meest gestelde vragen uit het webinar van 1 oktober behandelen we ook. Op deze manier krijg je een compleet beeld van de methode.

Nieuwsgierig? Volg (samen met je collega’s) gratis het Semsom webinar! Meld je aan en krijg op tijd een herinnering. Het webinar wordt opgenomen en op de Semsom website geplaatst, dus achteraf terugkijken is altijd mogelijk. 

Inhoud webinar

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Rekendidactiek
  2. Materialen en de software
  3. Meest gestelde vragen

Voor wie en wanneer?

Het webinar is bedoeld voor leerkrachten van groep 3, rekencoördinatoren, intern begeleiders, onderbouwcoördinatoren en directieleden. Om 16:00 uur trappen we af en om 16:45 verwachten we af te kunnen ronden.

Wie presenteert?

Het webinar wordt gepresenteerd door Robert Hendriks, Methodeadviseur bij Zwijsen.

Reacties (0)

Geef een reactie

Jouw email wordt niet gepubliceerd.