Speelleesset spelonderdelen: reclamatieformulier

Heb je onlangs de Speelleesset aangeschaft en mis je spelonderdelen? Geef ze snel aan ons door, dan kunnen wij ze alsnog naleveren. Deze service geldt tot 6 maanden na factuurdatum. Wil je onderdelen bijbestellen? Neem dan contact op met je basisschoolleverancier.

Stap 1: Materialenlijst(en) downloaden

Download de materialenlijst(en) van de kern(en) waar spelonderdelen ontbreken:

Stap 2: ontbrekende onderdelen invullen
Vul hieronder de ontbrekende onderdelen in. Gebruik de benaming uit de materialenlijst(en) die je bij stap 1 hebt gedownload. Vermeld de kern, de naam van het spel, maan of zon, het nummer van het instapspel en noem daarna de ontbrekende onderdelen, indien van toepassing met vermelding van aantal, kleur en/of soort. Bijvoorbeeld: Kern 2, Maan Zoemspel Instap 1: Ik mis 3 oranje insteekpinnetjes, 1 paarse pion en 1 dobbelsteen. Of Kern 3, Zon Letters rollen Instap 2: Ik mis 1 kaartje pauw en 1 blauwe dobbelsteen s-k-l-z-w.
Stap 3: Aanschaffactuur uploaden
Deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 4 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg pdf doc docx odt.
Stap 4: Schoolgegevens invullen
Stap 5: Jouw gegevens invullen

Wij maken je er graag op attent dat Uitgeverij Zwijsen B.V. de verantwoordelijke is voor de aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar het Privacy Statement van Uitgeverij Zwijsen B.V.