Zwijsen in de klas

Is het effectief als je een les in de praktijk kunt meemaken voordat je tot aanschaf van een methode overgaat? Is het belangrijk dat een methode zowel voor de leerlingen werkt als voor jou? Is het efficiënt om de werking van een methode te ervaren zonder dat je daar na school extra tijd voor vrij moet maken? Als je al deze vragen positief beantwoordt, wacht dan geen moment en vraag Zwijsen in de klas aan.

‘Laat ons niet alleen jou, maar ook jouw leerlingen overtuigen van de kracht van De Zaken van Zwijsen’

Ervaringsdeskundigen

De methodeadviseurs van Zwijsen beschikken over een lesbevoegdheid en hebben zelf voor de klas gestaan. Als voormalig juffen en meesters weten zij als geen ander hoe zij jou en je leerlingen effectief kunnen laten kennismaken met een nieuwe methode. Zo weet je meteen wat je leerlingen met de methode kunnen, wat ze ervan vinden en hoe gemotiveerd ze ermee aan de slag willen gaan.

Een les in de praktijk

Met Zwijsen in de klas kun je onder lestijd kennismaken met een methode. Want een methodeadviseur komt naar je toe en geeft jouw leerlingen een les geschiedenis, aardrijkskunde of natuur & techniek. Jij zit met een kop koffie achterin de klas en ervaart wat Natuurzaken, Tijdzaken of Wereldzaken met je leerlingen doet. Je krijgt een uitgebreid beeld van de methode en een goede indruk van wat het de leerlingen én jou brengt.

Online presentatie

Collega’s die er tijdens de les niet bij konden zijn,  kunnen via een online presentatie alsnog ervaren wat Natuurzaken, Tijdzaken of Wereldzaken inhoudt. We hebben deze presentatie ingedeeld in overzichtelijke hoofdstukken. Je kunt de hele presentatie bekijken, maar ook alleen de onderdelen waarover je meer te weten wilt komen.

‘Van leerkracht tot leerkracht: wij geven een les en jij als leerkracht kunt meteen zien hoe de methode in elkaar zit en hoe enthousiast leerlingen hiervan worden.’

Zwijsen verzorgt de volledige les

Om in groep 6 of 8 een les uit Natuurzaken, Wereldzaken of Tijdzaken te kunnen geven, vragen we slechts om één vereiste: een digibord. Wij zorgen verder voor de materialen en de voorbereidingen.

Zwijsen in de klas aanvragen

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid om een les in jouw groep mee te maken? Vul dan het webformulier in. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Hoe werkt het?