Training - aanvraagformulier

Wil je goed kunnen starten met een nieuwe methode? Of werk je al langer met een methode, maar wil je juist een verdiepingsslag ermee maken? Of heb je juist specifieke onderwerpen waar je meer over wilt weten, zoals bewegend leren? Kies dan voor een training, welke wij op je wensen en behoeften laten aansluiten.

Een training speciaal voor jouw school op maat gemaakt.

 

We maken de training graag op maat. Wil je een training om inzicht te krijgen in de leerlijnen, de didactiek, de materialen en de software van je nieuwe methode? Of juist een training die over een specifiek onderwerp gaat of zorgt voor een verdiepingsslag? Wij bespreken graag je wensen zodat we de training op maat kunnen maken.  

Vraag hieronder je training aan. Wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en een datum, locatie en het aantal deelnemers af te stemmen.

Kosten

Tarief: €600,- voor een training.
Duur: 2 uur

zwijsen-plus-thumbnailjpg

Training aanvraag
Schoolgegevens
Jouw gegevens
Algemene voorwaarden

Lees hier de Algemene Voorwaarden van Uitgeverij Zwijsen B.V.

Lees hier de privacyverklaring.

Wij maken je er graag op attent dat Uitgeverij Zwijsen B.V. de verantwoordelijke is voor de aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar het Privacy Statement van Uitgeverij Zwijsen B.V.