Trainingspakket - aanvraagformulier

Ga je werken met een nieuwe methode? Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes ervan. Met het trainingspakket van Zwijsen is een succesvolle implementatie gegarandeerd. Het pakket bevat een e-learning en twee klassikale trainingen.

Met een trainingspakket maak je een optimale start met een methode én krijg je later in het schooljaar een tweede training voor meer diepgang. Tijdens de trainingen krijg je inzicht in de leerlijnen, de didactiek, de materialen en de software van je nieuwe methode. Daarnaast is er aandacht voor jouw dagelijkse lespraktijk. Heb je specifieke vragen, wensen of onderwerpen waar je meer informatie over wilt ontvangen? Dat kan ook. Zo wordt de training echt maatwerk.

Naast de twee trainingen ontvang je ook een e-learning, waar je een heel schooljaar gratis toegang toe hebt. Zelfstandig te volgen, waar en wanneer jij wilt. 

training-zwijsenplus-hoog-aug.png

Vraag hieronder je trainingspakket aan. Wij nemen dan contact op om datum, locatie en het aantal deelnemers voor de eerste klassikale training met je af te stemmen.

Kosten

Tarief: €995,- voor het gehele trainingspakket (inclusief reis- en voorbereidingskosten en BTW).

Het trainingspakket bevat:

  • Een e-learning
  • Training (2 uur) in de eerste maanden van het schooljaar
  • Training (2 uur) in de tweede helft van het schooljaar
Trainingspakket aanvraag
Schoolgegevens
Per training kunnen tot 20 personen deelnemen.
Jouw gegevens
Algemene voorwaarden

Lees hier de Algemene Voorwaarden van Uitgeverij Zwijsen B.V.

Lees hier de privacyverklaring

Wij maken je er graag op attent dat Uitgeverij Zwijsen B.V. de verantwoordelijke is voor de aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar het Privacy Statement van Uitgeverij Zwijsen B.V.