Inloggen

Op dit moment hebben we als Zwijsen verschillende inlogpagina’s voor de diverse Zwijsen-producten. Hieronder vind je een overzicht.

Inlog voor methodesoftware en informatie voor methodegebruikers

Alle software bij onze methoden vind je achter Basispoort. Ben je op zoek naar extra informatie voor methodegebruikers, zoals jaarplanningen, toetsen, werkbladen, kleurplaten en meer? Die vind je in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor álle leerkrachten met een Basispoortaccount. Log in, ga naar de Leerkrachtmodule en klik op de tab 'Lesmateriaal & Naslag'.

Basispoort-inlog voor leerkrachten

Inlog voor de thuissoftware bij de lesmethode

Of je kind thuis toegang heeft tot onze methodesoftware is afhankelijk van de school: heeft die een licentie voor de software? En hebben ze de optie om thuis in te loggen geactiveerd voor het e-mailadres van jou als ouder? Zo ja, dan heb je als het goed is een e-mail ontvangen met een activatielink. Deze link is eenmalig te gebruiken om een wachtwoord aan te maken. Daarna kan je met deze gegevens (e-mailadres en het zelf ingegeven wachtwoord) inloggen via Basispoort.

Basispoort-inlog voor ouders/verzorgers

Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

We hebben thuissoftware voor:

  • Veilig leren lezen - Kim-versie (leerlingsoftware en leesturbo)
  • Estafette editie 3 (oefensoftware)
  • De Zaken van Zwijsen (Natuurzaken, Tijdzaken, Wereldzaken)
  • Schatkist editie 3 (leerlingsoftware)

Inlog voor onze webshop

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, wordt er meteen een account aangemaakt met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Bij een volgende bestelling kan je inloggen met deze accountgegevens, zodat je adres al ingevuld staat. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in te loggen op je account om bijvoorbeeld de status van je bestelling terug te zien.

Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link op de inlogpagina van de webshop  (zie onder). Wil je je adresgegevens wijzigen? Stuur dan een mail naar zwijsenwebshop@wpg.nl.

inlogpagina-webshop.jpg

Inlog nieuwsbrief voor het aanpassen van je gegevens

Voor het wijzigen van je gegevens of voor het afmelden voor (een van) onze nieuwsbrieven kan je klikken op de links onderaan de betreffende nieuwsbrief.

Voor leerkrachten en medewerkers kinderopvang geldt daarnaast dat zij via onderstaande knop ook rechtstreeks hun profiel kunnen aanpassen voor een of meerdere methodenieuwsbrieven.

Profiel aanpassen (methodenieuwsbrieven)

 

 

Vragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur, per mail (klantenservice@zwijsen.nl) of telefonisch op 013-583 88 88.