Werken bij Zwijsen

Wil jij bij ons werken? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen per e-mail of post gericht worden aan onze afdeling HR.

Uitgeverij Zwijsen
Afdeling HR
Postbus 805
5000 AV Tilburg
sollicitaties@zwijsen.nl

Na ontvangst van je sollicitatiebrief en curriculum vitae sturen wij je een ontvangstbevestiging en informatie over het verloop van de sollicitatieprocedure.

Werk presenteren als illustrator, vormgever of animator

Wil je jezelf bij Uitgeverij Zwijsen presenteren als freelance illustrator, vormgever of animator dan verzoeken wij je dit schriftelijk te doen. Stuur een selectie van representatieve voorbeelden van jouw werk, in de vorm van een pdf, samen met jouw persoonlijke gegevens, webadres en CV naar werk-presenteren@zwijsen.nl. Onze art directors zullen kennis nemen van je werk. Gezien de grote hoeveelheid presentaties die wij ontvangen is het niet mogelijk om inhoudelijk op het werk in te gaan. Wij vragen je dan ook vriendelijk hierover niet te bellen of te mailen. Mochten we enthousiast zijn over jouw werkzaamheden dan nemen wij zelf contact op.

Over Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij brengt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld. In haar specifieke branche behoort Zwijsen tot de top. De bekendste uitgave van Zwijsen is de leesmethode Veilig leren lezen: meer dan 80% van de kinderen in Nederland en Vlaanderen leert hiermee lezen. Daarnaast geeft Zwijsen allerlei boeken en spellen uit voor de consumentenmarkt die aansluiten bij wat kinderen in het basisonderwijs leren.

Over WPG Uitgevers

Uitgeverij Zwijsen maakt deel uit van WPG Uitgevers. WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven die zijn oorsprong had in het oud-verzetsblad Vrij Nederland. Een progressief weekblad, waar geestelijke ontwikkeling en verrijking voorop stonden. Door de jaren heen zijn we ons vanuit die gedachte blijven ontwikkelen. In Nederland en Vlaanderen stimuleren we inmiddels dagelijks miljoenen mensen te groeien in denken en doen. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de boeken van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de educatieve methoden van Zwijsen, de mediamerken van WPG Media, de kinderboeken van WPG Kindermedia en het innovatieplatform Schwung omvat.