Loco leerspellen

Loco, wie is er niet mee opgegroeid? Met de basisdoos met steentjes en de losse opdrachtenboekjes leren kinderen spelenderwijs alles over rekenen, taal en lezen. Het is een uniek spelsysteem waarmee kinderen zelf controleren of ze de opdrachtjes goed hebben gedaan. Voor elk kind tussen de 2 en 12 jaar is er een passende editie van Loco!

Loco Bambino voor kinderen van 2 t/m 6 jaar

Loco Bambino is de peuterversie van het bekende Loco Mini leerspel. Met Dikkie Dik, Nijntje en allerlei andere bekende figuren en thema’s leren kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs allerlei basisvaardigheden.

Loco Mini voor kinderen van 4 t/m 8 jaar

Loco Mini is al meer dan 40 jaar een hit: zowel thuis als op school. De basisdoos bevat 12 blokjes. Kinderen controleren makkelijk zelf hun antwoorden met het figuur op de achterzijde. De onderwerpen en thema’s sluiten aan bij de lesstof in de onderbouw.

Loco Maxi voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Met deze spelvariant op het bekende Loco Mini oefenen kinderen van 7 tot 12 jaar op een speelse manier met wat ze op school leren. Van rekenen tot taal en algemene ontwikkeling, alle vakgebieden komen aan bod.

Hoe werkt het ook al weer?