Semsom

Voorbereidend en aanvankelijk rekenen

Wil jij een rekenmethode waarmee je leerlingen in de onderbouw geboeid en betrokken houdt? Semsom is dé rekenmethode die specifiek is ontwikkeld voor kinderen in groep 1, 2 en 3.

Bekijk de video

Voorbereidend en aanvankelijk rekenen met Semsom

Met voorbereidend en aanvankelijk rekenen met Semsom heb je een compleet aanbod voor rekenen in groep 1, 2 en 3. Semsom groeit mee met kinderen in de onderbouw en begeleidt hen op een natuurlijke manier van speelse kleuter naar zelfstandige leerling. Doordat bewegend en spelend leren geïntegreerd is in iedere les, is het voor iedere leerkracht mogelijk aansprekende rekenlessen te geven. Semsom is kerndoeldekkend en flexibel inzetbaar, zodat je gemakkelijk in kunt spelen op de behoeftes van jouw groep.

Rekenen met Semsom. Dat is:

  • Meegroeien met het kind;
  • Geïntegreerd spelen en bewegen;
  • Ruimte voor flexibiliteit.

Semsom is beschikbaar vanaf schooljaar 2021-2022!

Verdiepingswebinar Semsom

In dit verdiepingswebinar behandelen Robert en Manon de meest gestelde vragen over Semsom, gaan we dieper in op de rekendidaktiek en laten je meer zien van de materialen.

Webinar terugkijken
jan
21

Semsom gratis uitproberen?

Dat kan tijdens de Nationale Semsom uitprobeerweek van 22 t/m 26 maart 2021! Onderdeel van deze week is de grote Semsomdag op woensdag 24 maart: Reken en doe mee! Meer informatie

Materiaal en software

Semsom heeft een rijk aanbod aan aansprekende en afwisselende materialen, waardoor leerlingen én leerkrachten er met plezier mee werken! Ontdek ook de aantrekkelijke software van Semsom.

Bekijk het materiaal en de software

Contact opnemen

Meer weten over Semsom? Robert of een andere methodeadviseur vertelt je er graag meer over!

Contact

Of bekijk de veelgestelde vragen.

Op de hoogte blijven van alles rondom Semsom? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden