Voor partners

Op de onderliggende pagina's vind je informatie voor bedrijven, boekhandels, onderwijsinstellingen, stichtingen en opdrachtnemers.

Bedrijven

Bestaat jouw doelgroep uit kinderen in de basisschoolleeftijd? Samen met jou ontwikkelen we lesmaterialen en educatieve producten op maat (custom publishing). Producten die je merk versterken, voor in het onderwijs, thuis of in de eigen branche. Kijk wat Zwijsen voor jou kan doen! 

Boekhandels

Op deze pagina kun je onze meest recente catalogi downloaden. Lees meer

Onderwijsinstellingen

Op deze pagina's vind je een breed aanbod aan adviesondersteunende middelen en actuele informatie, bedoeld voor onderwijsinstellingen zoals onderwijsadviesbureaus en Pabo's. Lees meer

Basisschoolleveranciers

Informatie voor basisschoolleveranciers wordt voortaan niet meer verspreid via deze site. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met het secretariaat van Zwijsen afdeling Marketing & Sales: Annemarie van Heeswijk, 013 - 583 88 00, e-mail: secretariaatmens@zwijsen.nl.

Stichtingen

Zwijsen helpt stichtingsbesturen en ICT-managers bij het optimaal inrichten van het onderwijs binnen hun scholen o.a. op het gebied van leermiddelen, digitaliseren van onderwijs, kennissessies en implementatie van leermiddelen. Lees meer

Opdrachtnemers

Werk jij in opdracht van Zwijsen? Lees meer informatie over: