Webinars en events

Op deze pagina vind je alle webinars en events die Zwijsen zelf organiseert. Maar ook webinars en events waarbij Zwijsen aanwezig is met onze methodeadviseurs of methodespecialisten. Nieuwsgierig? Klik op een webinar of event voor meer informatie en meld je aan.

Heutink wekelijkse webinar-woensdag

Heutink wekelijkse webinar-woensdag staat 31 maart helemaal in het teken van rekenen. Zwijsen presenteert Semsom.

Lees meer
mrt
31
13:00 uur

Webinar vraag & antwoord

Hoe volg je een webinar?
  • Je volgt een webinar via een computer, tablet of digibord met internetverbinding en geluid.
  • Onze webinars worden verzorgd door Onlineseminar. Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven voor een webinar of om het webinar te volgen. Ga naar https://www.onlineseminar.nl/zwijsen om in te loggen of een account aan te maken.
  • Na inschrijving ontvang je een e-mail of een agenda-item met een link om deel te nemen. Klik vlak voor de start van het webinar op de link en het webinar start automatisch.
  • Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat.
  • Webinar gemist? Webinars worden opgenomen en kun je terugkijken.
Ik wil een webinar terugkijken, hoe werkt dat?

Ben je niet in de gelegenheid om een webinar te volgen tijdens de live uitzending, dan kan dit later alsnog. Onze webinars worden opgenomen en kun je altijd terugkijken. Meld je aan voor het webinar via de aanmeldbutton op de pagina van het webinar. Je ontvangt een terugkijklink waarmee je het webinar terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt.