Webinars en events

Op deze pagina vind je alle webinars en events die Zwijsen zelf organiseert. Maar ook webinars en events waarbij Zwijsen aanwezig is met onze methodeadviseurs of methodespecialisten. Nieuwsgierig? Klik op een webinar of event voor meer informatie en meld je aan.

Op de agenda

Online methodepresentaties

In de maanden mei en juni organiseren we 7 methodepresentaties in Teams. Onze methodeadviseur neemt je in slechts drie kwartier mee door de methode en daarna heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen. Ben jij erbij?

Lees meer

Webinar Estafette editie 3: Technisch, begrijpend én studerend lezen ineen

Vijf pijlers: technisch lezen, woordenschat, kennis van de wereld, leesstrategieën en leesplezier vormen het fundament van Estafette editie 3. Ontdek in dit webinar hoe effectief dit is.

Meld je aan Lees meer
mei
17
16:00 uur

WegWijsVR webinar

Onderwijsvlogger Meester Sander praat je in een half uur bij over het verkeerseducatieprogramma WegWijsVR. Het webinar vindt plaats op 18, 20 en 26 mei om 15:00 uur.

Meld je aan Lees meer
mei
18
15:00 uur

Webinar vraag & antwoord

Hoe volg je een webinar?
  • Je volgt een webinar via een computer, tablet of digibord met internetverbinding en geluid.
  • Als je een live webinar wilt volgen, moet je je aanmelden. Een link naar de aanmeldpagina vind je bij de beschrijving van het betreffende webinar.
  • Na inschrijving ontvang je een e-mail of een agenda-item met een link om deel te nemen. Klik vlak voor de start van het webinar op de link en het webinar start automatisch.
  • Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat.
  • Webinar gemist? De meeste webinars worden opgenomen en kun je terugkijken.
Ik wil een webinar terugkijken, hoe werkt dat?

Ben je niet in de gelegenheid om een webinar te volgen tijdens de live uitzending, dan kan dit later alsnog. Onze webinars worden meestal opgenomen en later aangeboden als terugkijklink. Meld je aan voor het webinar via de aanmeldbutton op de pagina van het webinar. Je ontvangt een terugkijklink waarmee je het webinar terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt.