Advies bij je methodekeuze

Wil jouw school een nieuwe methode uitkiezen en kan je wel wat hulp gebruiken? Onze methodeadviseurs staan voor je klaar met kosteloos advies. Vraag hieronder een (online) presentatie, zichtzending of proeflicentie aan.

Methodepresentatie
  • Persoonlijk advies op maat
  • Op school of via Teams
Maak een afspraak
Zichtzending
  • Kijk, voel en probeer uit!
  • Drie maanden gratis
Zichtzending aanvragen
Proeflicentie
  • Drie maanden gratis software
  • Verloopt automatisch
Proeflicentie aanvragen

Even snel sparren? Ook dat kan! Via het Zwijsen Videoloket stel je al je vragen met betrekking tot het methodekeuzeproces direct aan een van onze adviseurs. Voor overige vragen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Onze adviseurs per regio

De juiste methode kan kinderen het plezier in bijvoorbeeld rekenen of taal teruggeven. Onze methodeadviseurs zijn specialisten in het keuzetraject voor een nieuwe methode. De adviseurs hebben allemaal een achtergrond in het onderwijs en spreken jouw taal.

Veelgestelde vragen

Wat is het Zwijsen Videoloket?

Wil je sparren over een methode of heb je vragen? Via het Videoloket staan onze methodeadviseurs (digitaal) voor je klaar. Kosteloos en vrijblijvend.

Om een afspraak in te plannen, neem je contact op met onze Klantenservice en boek je een tijdstip waarop het jou uitkomt. Dat kan op alle werkdagen.

Je ontvangt van ons een mail met de link naar de vergadering, zodat je op de afgesproken tijd met slechts één muisklik bent verbonden met een van onze methodeadviseurs.

Kan ik met een zichtzending de methode uitproberen?

Naast de zichtzending bieden wij ook een uitprobeerpakket aan. Je krijgt hier gratis toegang tot zodra je de zichtzending hebt ontvangen per e-mail of via de QR code op de doos. Zo heb je snel alle materialen die je nodig hebt om de methode een lesweek uit te proberen bij de hand. Liever zelf lessen uitzoeken? Dat kan uiteraard altijd via de zichtzending. Vergeet niet de proeflicentie te activeren.

Wat kost een methodepresentatie?

Niets. Onze methodeadviseurs komen gratis en vrijblijvend bij jullie langs op school (of digitaal) om te helpen bij het keuzeproces.

Hoe kunnen we een gratis proeflicentie aanvragen?

Ga naar Licentieregie en bestel de software onder tabblad ‘Methode kiezen’ of neem contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 013-5838888.

Hebben jullie dit jaar al een proeflicentie gehad, stuur dan een mail naar klantenservice@zwijsen.nl

De beheerder van de online software op je school:

  • ontvangt een bevestigingsmail voor de bestelde software.
  • regelt in de Zwijsen Leerkrachtmodule wie met de bestelde software mag werken.

Drie weken voor het verstrijken van de proefperiode ontvangen de besteller en de beheerder een servicemail. Via een link in dat bericht kan de proeflicentie worden omgezet naar een vaste licentie. Doe je dit niet, dan verloopt de proeflicentie aan het eind van de vastgestelde periode.

NB Een vaste licentie (abonnement) heeft betrekking op een schooljaar en wordt jaarlijks, per 1 augustus, stilzwijgend verlengd. Door het afnemen van een abonnement ga je akkoord met onze algemene voorwaarden digitale producten en online diensten.

Wat houdt de proefperiode in?

De proefperiode kent een looptijd van drie maanden. Vanwege het coronavirus loopt de proefperiode door tot aan het einde van dit schooljaar. Je kunt een proeflicentie ook laten ingaan op een datum in de toekomst. Per programma kan je eenmaal gebruik maken van een proefperiode. Drie weken voor het verstrijken van de proefperiode ontvangen de besteller en de beheerder een servicemail. Via een link in dat bericht kan je de proeflicentie omzetten naar een vaste licentie.

Ben je niet tevreden? Dan hoef je niets te doen en verloopt de proeflicentie gewoon na de vastgestelde periode.

Wanneer is er een zichtzending beschikbaar voor Semsom groep 1-2 en 3?

Vanaf januari 2022 is er een zichtzending beschikbaar voor  Semsom groep 1-2 en 3. Je kunt nu al wel het introductiepakket aanvragen. Vanaf half mei 2021 worden deze verzonden. Het introductiepakket is een kleinere variant van een zichtzending met daarin twee werkboekjes en twee handleidingen van aanvankelijk rekenen met Semsom en geven we je meer informatie over de software en Semsom groep 1-2. Op deze manier kun je zien hoe een volledig blok van Semsom eruit ziet en kun je de Semsom materialen echt zien en voelen.