Gratis werkbladen voor alle kinderen

werkbladen-voor-thuis-thumbnailpngThuis kleuren, schrijven en knutselen! Nu de scholen en kinderdagverblijven grotendeels gesloten zijn, zitten veel kinderen thuis. Misschien geef je je kind wel vanuit huis les of krijgt je kind via school online lessen. Uiteraard is de nodige ontspanning belangrijk en wat is er nou leuker dan lekker kleuren, knutselen en verhaaltjes schrijven? Daarom hebben we een heel aantal werkbladen om te downloaden op deze pagina verzameld. 

Maak iets voor…

Zo maakt jouw kind een mooie kleurplaat, een lief kaartje of een gezellig knutsel voor bijvoorbeeld opa en oma, de buurvrouw die ziek is, de vriendjes en vriendinnetjes die hij of zij nu niet kan zien, voor zichzelf of misschien wel voor jou! Download de werkbladen hieronder, print ze uit en aan de slag maar! Vergeet niet om die mooie knutsels ook op te sturen naar diegene die wel een oppepper kan gebruiken.

Op deze pagina vind je werkbladen voor:

Er zijn ook werkbladen voor peuters.

Klik op de afbeelding om het werkblad te downloaden.

Groep 1 en 2

dit_ben_ik_kleuters.jpg kleuren_kleuters.jpg knutselen_kleuters.jpg

tekenen_ballonnen_kleuters.jpg tekenen_kleuters.jpg verbind_de_cijfers_kleuters.jpg

Groep 3

envelop_werkblad_groep_3.jpg kleurplaat_groep_3_taartjes.jpg kleurplaat_groep_3.jpg

schrijf_een_verhaal.jpg teken_je_favoriete_dier.jpg werkblad_groep_3.jpg  

Groep 4 t/m 8

groep_4_en_hoger_schrijven_werkblad.jpg groep_4_en_hoger_schrijven.jpg groep_4_en_hoger_werkblad.jpg 

kleuren_groep_4_en_hoger.jpgwerkblad_groep_4_en_hoger.jpg werkblad_groep_4_plus.jpg  

Reacties (1)
5x spelenderwijs leren lezen - (TH)ATHOMEPAGE schreef op 16 december 2020:
[…] Een ander leuk product om spelenderwijs te leren lezen is letterkwartet. Er zijn vele varianten verkrijgbaar. Wij hebben zelf het Rompompom letterkwartet. Deze set sluit 100% aan bij school. Zo worden er kleine letters gebruikt ipv hoofdletters. Omdat kleuters op school eerst kleine letters leren en pas daarna de hoofdletters, is dit wel een belangrijk punt om op te letten. Het Rompompom letterkwartet is van Uitgeverij Zwijsen, al meer dan 170 jaar uitgever in het basisonderwijs. Op de website van Zwijsen vind je ook gratis werkbladen. […]

Geef een reactie

Jouw email wordt niet gepubliceerd.