Maan roos vis

Spelletjes en boeken voor je kind in groep 3

Speciaal voor kinderen in groep drie maken wij boeken en spelletjes die 100% aansluiten bij wat je kind leert op school. Leerzaam, voordelig, herkenbaar en vooral heel leuk! 

Nieuw en populair

Boeken voor kinderen in groep 3

Volg de pijlen

Toneellezen
AVI: 
E3
Monique van der Zanden
0

Letterdoos

Met deze letterdoos leren kinderen spelenderwijs letters, woordjes en zinnen lezen. Door de magneetjes en de verschillende werkbladen kunnen kinderen eindeloos oefenen. 

Woordenmaker groep 3

De Maan roos vis woordenmaker vergroot de woordenschat en stimuleert plezier in lezen. Met meer dan 200 woorden!

Waarom Zwijsen?

  • Zwijsen is dé specialist in leren
  • Bekend van de basisschool
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis
  • Betalen zoals jij dat wilt

payment-thuiswinkel.png

Maan roos vis, waar is dat van?

Waarschijnlijk heb jij leren lezen met de methode boom-roos-vis, de voorloper van maan-roos-vis en Veilig leren lezen kim-versie. Veilig leren lezen is de leesmethode van Uitgeverij Zwijsen die op 80% van de scholen wordt gebruikt om kinderen te leren lezen. Zwijsen maakt niet alleen de methode, maar ook boekjes en spelletjes onder de noemer Maan roos vis, om kinderen thuis te ondersteunen bij het spelenderwijs leren.

Lezen is superbelangrijk in groep 3. Ongeveer een derde van alle uren die je kind op school zit, is hij of zij bezig met leren lezen. Rond de kerst zijn alle letters aan bod geweest en kan je kind eenvoudige boekjes lezen. Hand in hand met het leren lezen gaat het leren schrijven. In de tweede helft van groep 3 komt de nadruk steeds meer te liggen op rekenen. Meer weten over wat je kind leert in groep 3, en wat je kunt doen om je kind te stimuleren en te ondersteunen? Lees dan het artikel Help, mijn kind gaat naar groep 3!