Maan roos vis

Groep 3? Dat is leren lezen! Wat is er leuker dan thuis laten zien wat je allemaal geleerd hebt? Speciaal voor kinderen in groep 3 ontwikkelt Zwijsen boeken en spelletjes van Maan roos vis. Leerzaam, voordelig en heel herkenbaar. De Maan roos vis-producten passen namelijk bij Veilig leren lezen, de methode waarmee driekwart van de kinderen in Nederland leert lezen. 

Spelletjes van Maan roos vis

Letterdoos

Met deze letterdoos leren kinderen spelenderwijs letters, woordjes en zinnen lezen. Door de magneetjes en de verschillende werkbladen kunnen kinderen eindeloos oefenen. 

Schooltje spelen

Met maan roos vis schooltje spelen wordt thuis oefenen een feest! Wie speelt de juf of meester? En wat moeten de leerlingen doen?

Rekendoos

Kinderen leren in groep 3 rekenen. Als de interesse voor getallen eenmaal is gewekt, dan willen kinderen vaak meer. Met deze rekendoos kunnen ze eindeloos oefenen met getallen, muntjes en fiches. 

Boeken van Maan roos vis

aap is een boef

Maan roos vis
AVI: 
M3
Isabel Versteeg
0

1 april!

Maan roos vis
AVI: 
E3
Anneke Scholtens
0

Leren lezen: hoe ging dat ook alweer?

Waarschijnlijk heb jij leren lezen met boom-roos-vis, de voorloper van maan-roos-vis en Veilig leren lezen kim-versie. Maar hoe ging dat ook alweer?

Waarom Zwijsen?

  • Zwijsen is dé specialist in leren
  • Bekend van de basisschool
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis
  • Betalen zoals jij dat wilt

payment-thuiswinkel.png

Extra werkbladen bij producten

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.