Trainingen & e-learnings

Met de praktijkgerichte trainingen van Zwijsen haal je altijd het beste uit je nieuwe methode. Je hebt de keuze uit een e-learning, een training of een trainingspakket met daarin een e-learning en twee trainingen. Al onze trainingen zijn gevalideerd voor het Lerarenportfolio.zwijsen-trainingen-thumbnailpngzwijsen-trainingen-thumbnail2png

Ons trainingsaanbod

E-learning

Schatkist, Veilig leren lezen en Estafette

trainingspakket-icon-elearning.png

 • Heel schooljaar
 • Vanaf € 150

Trainingspakket

Schatkist, Veilig leren lezen en Estafette

trainingspakket-icons2.png

 • 2 x Training van 2 uur
 • E-learning
 • € 995

Training

Alle methodes en actuele thema's

trainingspakket-icon-klassikaal.png

 • 1 Training van 2 uur
 • € 600

1) E-learning

Beschikbaar bij  de methodes: Schatkist, Veilig leren lezen, Estafette.

Begin je als leerkracht met een nieuwe methode óf val je in voor een andere leerkracht? Volg dan onze e-learning voor een goede start. Een e-learning volg je zelfstandig op een computer, tablet of laptop, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. We bieden de online training aan voor de methodes Schatkist editie 3, Veilig leren lezen kim-versie en Estafette editie 3. Wil je op een later moment iets terugkijken? Dat kan. De e-learning heb je het gehele schooljaar tot je beschikking.

Prijs e-learning

Wat kost een e-learning?

Voor de e-learning geldt een eenmalige licentie gebaseerd op schoolgrootte in leerlingen. De licentie heeft een looptijd van één schooljaar en eindigt altijd automatisch op 31 juli. Vanaf schooljaar 2019-2020 kan per schoollicentie een onbeperkt aantal leerkrachten deelnemen aan de e-learning:

Schoolgrootte in leerlingen Prijs

1-49

 €150,00

50-99

€225,00

100 – 149

€300,00

150 – 199

€300,00

200 – 249

€375,00

250 – 299

€375,00

300 – 349

€450,00

350 – 399

€450,00

400 – 449

€525,00

450 – 500

€600,00

500+

€675,00

 


2) Trainingspakket (meest gekozen)

Beschikbaar bij  de methodes: Schatkist, Veilig leren lezen, Estafette.

Begin je het schooljaar voor het eerst met Schatkist editie 3, Veilig leren lezen kim-versie of Estafette editie 3? En wil je het beste uit je nieuwe methode halen? Dan is dit trainingspakket met een combinatie van e-learning en klassikaal leren echt iets voor jou! Met dit trainingspakket krijg je:

 1. Een e-learning
 2. Twee trainingen: 
 • Een basistraining aan het begin van het schooljaar voor een optimale start (duur: 2 uur)
 • Een gepersonaliseerde vervolgtraining gedurende het schooljaar voor al je gebruikersvragen en meer diepgang (duur: 2 uur).

De e-learning kun je in je eigen tempo lekker thuis of op school volgen, gedurende een heel schooljaar. De trainingen volg je samen met je collega’s en worden verzorgd door een methodespecialist van Zwijsen bij jou op school. Tijdens de basistraining leer je alle ins en outs van de methode. In de tweede training bouwen we hierop voort en gaan we dieper in op specifieke vraagstukken. De inhoud van deze tweede training bepaal je helemaal zelf. Je kunt namelijk zelf kiezen welke onderwerpen aan bod komen. Daarbij kun je zelf een onderwerp aandragen of de training opbouwen uit de diverse verdiepende modules die Zwijsen aanbiedt. Er zijn keuzemodules bij Veilig leren lezen, Estafette en Schatkist.

Prijs trainingspakket

Het trainingspakket kent een speciale pakketprijs van € 995,- (inclusief reis- en voorbereidingskosten en BTW).

Trainingen kunnen betaald worden met het bij- en nascholingsbudget!


Lees meer en vraag een trainingspakket aan
 


3) Training

Beschikbaar bij  de methodes: Schatkist, Veilig leren lezen, Estafette, Taal in beeld, Spelling in beeld, Wizwijs, Pennenstreken, De Zaken van Zwijsen.
Ook actuele thema's zoals: bewegend leren, leesbevordering, van groep 2 naar groep 3, etc..

Een training wordt zoveel mogelijk afgestemd op de specifieke situatie van jou en je collega leerkrachten. Wil je bijvoorbeeld goed van start met je nieuwe methode, meer weten over een bepaald onderwerp of een extra verdiepingsslag maken omdat je al langer met een methode werkt? Het kan allemaal tijdens een training bij jou op school. Een training duurt 2 uur en wordt verzorgd door de methodespecialisten van Zwijsen. De inhoud van deze interactieve training bepaal je helemaal zelf. Je kunt namelijk zelf een onderwerp aandragen of de training opbouwen uit de diverse verdiepende modules die Zwijsen aanbiedt. Bekijk de keuzemodules bij Veilig leren lezen, Estafette en Schatkist. Neem contact met ons op om je wensen en behoeften te bespreken. We helpen je graag verder.

Prijs training

De kosten voor een training zijn € 600,- (inclusief reis- en voorbereidingskosten en BTW).

Trainingen kunnen betaald worden met het bij- en nascholingsbudget!


Lees meer en vraag een training aan
 


Voor stichtingen

Voor trainingen op stichtingsniveau kun je contact opnemen met Vincent Lammers (Key Accountmanager Stichtingen), v.lammers@zwijsen.nl of 013-583 88 76.

 

Erkende scholingspartners

Voor een training kun je ook rechtstreeks contact opnemen met een van de erkende scholingspartners van Zwijsen. Bekijk ze hieronder per methode.