Extra werkbladen en oplossingen bij de spellen en doeboeken

Bij de spellen en puzzels van 'Thuis oefenen' horen gratis downloads. Je vindt ze hieronder.

Gratis werkbladen bij de letter- en rekendozen

Rompompom magnetische letterdoos

Heeft je kind een magnetische letterdoos van Rompompom? Hier vind je extra werkbladen om te printen. Het formaat van de werkbladen is A4. Hierdoor passen ze net als de originele werkbladen perfect in de doos.

Werkbladen 'nieuwe' Pompom:

Werkbladen 'oude' Pompom:

Deze werkbladen kunnen altijd:

Gaat je kind snel door de stof heen en wil je gebruik maken van een werkblad dat eigenlijk bij een eerdere of latere versie van de rekendoos hoort? Dit is natuurlijk mogelijk. Omdat onder andere de letter a in de nieuwe editie veranderd is in de ɑ, kan het wel zijn dat je je kind daar in het begin nog bij moet helpen.

Rompompom magnetische rekendoos

Heeft je kind een magnetische rekendoos van Rompompom? Hier vind je extra werkbladen om te printen. Het formaat van de werkbladen is A4. Hierdoor passen ze net als de originele werkbladen perfect in de doos.

Werkbladen rekendoos 'nieuwe' Pompom:

Werkbladen rekendoos 'oude' Pompom:

Deze werkbladen kunnen altijd:

Gaat je kind snel door de stof heen en wil je gebruik maken van een werkblad dat eigenlijk bij een eerdere of latere versie van de rekendoos hoort? Dit is natuurlijk mogelijk. Omdat Pompom in de nieuwe editie van Schatkist een nieuw uiterlijk heeft gekregen, kan het zijn dat je kind Pompom niet direct herkent.

Oplossingen bij de puzzelblokken

Oplossingen bij de doeboeken

Dolfje Weerwolfje AVI doeboek

Dolfje Weerwolfje AVI doeboek staat vol met leuke puzzels voor kinderen van 7 - 9 jaar. Heb je lekker gepuzzeld met Dolfje? Hieronder vind je de oplossingen. Het Dolfje Weerwolfje AVI doeboek is alleen verkrijgbaar in boekhandel, supermarkt en tijdschriftenwinkels.