Rompompom

Speciaal voor kinderen in groep 1 en 2 heeft Zwijsen de spelletjes van Rompompom ontwikkeld. Nieuwsgierige kleuters kunnen nu thuis volop aan de slag met letters, woorden en cijfers. Sluit 100% aan bij school!

Over de serie

Spelen is leren, zeker voor kleuters. Speciaal voor kinderen in groep 1 en 2 ontwikkelt Zwijsen Rompompom-spellen. De spelletjes sluiten aan bij Schatkist, de meest gebruikte methode op Nederlandse scholen voor groep 1-2. Net zoals in Schatkist staat pop Pompom centraal. En net zoals Schatkist stimuleren Rompompom-spellen de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden.

Dit zijn Pompom, Loeloe en poes

Pompom is de centrale hoofdfiguur bij Schatkist en in de spellenserie van Zwijsen. Hij is het vriendje van de kinderen en met hem beleven ze allerlei avonturen. Op school komen de thema’s bij Schatkist door Pompom tot leven en voelen de kinderen zich veilig om te gaan ontdekken en te onderzoeken. Loeloe is het jongere nichtje van Pompom. Samen beleven ze allerlei avonturen. Poes is het huisdier van …..

Pompom
Loeloe
Poes

Tv-commercial van Rompompom

Gratis kleurplaten en werkbladen van Rompompom

Kleurplaat slingers
Download
Kleurplaat Loeloe
Download
Kleurplaat Rompompom
Download
Werkblad emoties
Download
Kleurplaat slingers
Download
Werkblad honden
Download
Puzzelwerkblad
Download
Werblad de letter z
Download
Werkblad de letter b
Download
Werkblad de letter b
Download