Zwijsen-adviseurs

Onderwijs is maatwerk, ons advies ook!

Een nieuwe methode kiezen is een ingewikkelde klus. Want ondanks alle informatie, is het niet eenvoudig om te bepalen welke methode de beste is voor jouw school. Onze methodeadviseurs zijn specialisten in deze keuzetrajecten. Zij staan voor je klaar met kosteloos advies en presentaties over de methoden. En start je met een methode van Zwijsen of wil je begeleiding op maat? De methodespecialisten van Zwijsen helpen je hier graag bij. Voor vragen op stichtingniveau of voor vragen over de schoolbieb kun je contact opnemen met onze key accountmanagers.

Onze adviseurs staan ook digitaal voor je klaar

Nu een bezoek van onze methodeadviseurs aan jouw school nog niet of maar beperkt mogelijk is, helpen we je gewoon op afstand. Zo kan je via het Zwijsen Videoloket heel makkelijk al je vragen die betrekking hebben op het methodekeuzeproces direct stellen aan een van onze methodeadviseurs tijdens een videoconferentie. Boek je liever een volledige methodepresentatie op afstand? Dat kan ook! Daarover vind je meer informatie in de video hieronder.

Dus zou je graag via het Zwijsen Videoloket met onze methodeadviseurs willen videobellen of heb je interesse in een online methodepresentatie? Maak een afspraak via onze klantenservice: bel naar 013-583 8888 (van 8.00 tot 17.30 uur) of stuur een mailtje naar klantenservice@zwijsen.nl. Zij vertellen je meer over hoe we de videoconferentie verzorgen.


 

Methodeadviseurs per regio

 


Voor het maken van een afspraak met je methodeadviseur bel je met onze klantenservice op 013 - 583 88 88. Of maak gebruik van het aanvraagformulier. Selecteer eerst een vakgebied en kies daarna voor 'Afspraak met methodeadviseur'.

 


Methodespecialisten

Start jij met een methode van Zwijsen of wil je een verdiepingsslag maken? Onze methodespecialisten helpen je hier graag bij.

 


Key accountmanagers

Wil jij je schoolbieb vernieuwen of uitbreiden? Onze accountmanager (school)bibliotheken helpt je graag met het evenwichtig samenstellen van de schoolbibliotheek. Voor alle vragen op stichting niveau kun je contact opnemen met onze accountmanager voor bovenschools bestuur. Hij bespreekt graag met je wat Zwijsen kan betekenen als het gaat om innovatie, krimp of digitalisering of het methodegebruik binnen de stichting.

 


Voor een afspraak met een van onze adviseurs kun je bellen met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag van 8.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 013 - 583 88 88.