Veilig leren lezen

Ruim 4000 basisscholen gebruiken Veilig leren lezen kim-versie om kinderen te leren lezen in groep 3. De vernieuwde didactiek zorgt voor nóg betere leesprestaties.
Video afspelen

Veilig leren lezen biedt de beste basis aan jonge lezers

Veilig leren lezen is al tientallen jaren de meest gebruikte en meest succesvolle taal-leesmethode in groep 3. Op basis van de laatste didactische inzichten en samen met leerkrachten is de compleet nieuwe kim-versie ontwikkeld. Inmiddels gebruiken 4000 scholen de kim-versie om kinderen te leren lezen. De vernieuwde didactiek, waarbij telkens één nieuwe letter centraal staat, zorgt voor nóg betere leesprestaties.

Slimme software ontzorgt

Met Veilig leren lezen kun je alle kanten op en geef je les zoals je dat wilt: individueel of met de hele klas, van papier of digitaal. Zoals je van ons gewend bent, biedt de methode veel digitale en tastbare materialen om je les mee te verrijken. Een slimme koppeling van de software zorgt ervoor dat je kostbare tijd bespaart, die jij aan je leerlingen kunt besteden. 

 

Inspiratiemiddagen Veilig leren lezen 2019

Voor alle gebruikers van Veilig leren lezen organiseren wij in maart en april inspiratiemiddagen. Kies uit 9 workshops en lezingen van auteurs en experts.

Jij komt toch ook!