Wizwijs

Wizwijs is een praktische rekenmethode die leerlingen uit groep 1 t/m 8 goed leert rekenen. Zwijsen werkt op dit moment aan de ontwikkeling van een nieuwe rekenmethode. De verbruiksmaterialen van Wizwijs blijven voorlopig leverbaar.

Met Wizwijs ontwikkelen kinderen zich tot slimme rekenaars

Wizwijs is een praktische, uitdagende én veilige rekenmethode waarmee kinderen goed leren rekenen. De methode combineert praktisch en creatief rekenen met wiskundige kennis en vaardigheden. En dat alles op speelse wijze, mede dankzij de fictieve rekenmaatjes Wisse en Roefie Rups. Daar worden kinderen wizwijzer van...

Alle illustraties, opdrachten en het kleurgebruik van Wizwijs zijn functioneel. De lessen richten zich op onderlinge niveauverschillen van kinderen, zijn goed geautomatiseerd én staan in het teken van veel oefenen. Zo krijgen leerlingen een brede basis. De rekenmethode werkt doelbewust aan functionele en schoolse gecijferdheid. Tel uit je winst.


Wizwijs beschikbaarheid

Wizwijs is niet meer beschikbaar voor nieuwe gebruikers. Dit betekent dat Wizwijs brochures of zichtzendingen niet meer verkrijgbaar zijn. Gebruikers van Wizwijs kunnen voorlopig de verbruiksmaterialen (zoals de werk-, oefen- en toetsboeken) van de methode gewoon blijven bestellen. De software blijft beschikbaar tot eind 2028. Hier tref je meer informatie over de beschikbaarheid van de Wizwijs materialen.

Zwijsen werkt op dit moment aan de ontwikkeling van een nieuwe rekenmethode. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op onze website.

Inschrijven


Informatie voor gebruikers in de Leerkrachtmodule

Werkt jouw school al met Wizwijs? De extra informatie voor gebruikers vind je vanaf nu in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor álle leerkrachten met een Basispoortaccount.

Regel direct je toegang!