Het Zwijsen Videoloket: voor al je vragen aan onze adviseurs

19 mei 2020

zwijsen-videoloket-thumbnailpngSta je op het punt te kiezen voor een nieuwe methode, maar twijfel je nog over een paar punten? Of heb je nog vragen over de inhoud van een methode, de materialen of de software? Zou je graag snel nog even willen sparren met een van onze methodeadviseurs om zeker te zijn van je keuze? Dat kan via het Zwijsen Videoloket!

Nieuw: het Zwijsen Videoloket

Via het Zwijsen Videoloket kan je al je vragen die betrekking hebben op het methodekeuzeproces direct stellen aan een van onze methodeadviseurs tijdens een videoconferentie. Hoe je dat doet? Heel makkelijk. Je neemt contact op met onze Klantenservice en boekt een tijdstip waarop het jou uitkomt. Dat kan op alle werkdagen en zelfs op woensdagavond! Je ontvangt van ons een mail met de link naar de vergadering, zodat je op de afgesproken tijd met slechts één muisklik bent verbonden met een van onze methodeadviseurs.

Maak hier je afspraak

Presentatie en/of zichtzending aanvragen

Boek je liever een volledige methodepresentatie op afstand of ontvang je op voorhand graag een zichtzending die je met de adviseurs door kunt nemen? Ook dat kan! Maak een afspraak via onze klantenservice door te bellen naar 013-583 8888 (van 8.00 tot 17.30 uur) of stuur een mailtje naar klantenservice@zwijsen.nl. Zij vertellen je graag meer over hoe we de afspraken digitaal opzetten.