Veelgestelde vragen Uk & Puk en Puk & Ko

Kijk bij onze veelgestelde vragen hieronder of neem direct contact met ons op. Bekijk ook het overzicht van alle vragen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur, per mail of telefonisch op 013 583 88 88.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de informatie voor gebruikers, zoals kleurplaten, dagritmekaarten, knutselactiviteiten en praktische tips?

Bij Uk & Puk en Puk & Ko is veel aanvullende content beschikbaar, zoals praktische tips, kleurplaten, knutselactiviteiten en inspirerende artikelen. Deze kon je als gebruiker altijd terugvinden op de website pukenko.nl en later in de gratis online Leerkrachtmodule van Zwijsen. De Leerkrachtmodule bleek niet heel toegankelijk en daarom is de content verplaatst naar een webpagina op zwijsen.nl. 

Werk jij met Uk & Puk of Puk & Ko, dan adviseren wij je om de webpagina tussen je favorieten in je browser te zetten zodat je elke keer makkelijk de gebruikersinformatie erbij kunt pakken!

Om toegang te krijgen tot deze webpagina willen we graag weten of het kindercentrum waar je werkzaam bent gebruik maakt van Uk & Puk of Puk & Ko. Werk jij met een van deze pakketten voor kindercentra? Dan kun je hier je toegang aanvragen 

Ontvang jij de nieuwsbrief van Puk? Dan heb je een service e-mail ontvangen met daarin een link naar de webpagina.

 

Wij willen gaan werken met Uk & Puk. Wanneer kunnen we het beste starten?

Je kunt starten wanneer je maar wilt. De thema's van Uk & Puk hebben geen vaste volgorde. Los van de introductie en afsluiting kun je zelf bepalen wanneer je welke activiteiten doet. Je kunt ze inzetten wanneer je wilt. Alleen het thema 'Welkom Puk!' is een duidelijk introductiethema. En het thema 'Ik ga naar de basisschool' is specifiek bedoeld voor peuters die bijna 4 worden.

Kunnen wij direct starten met Uk & Puk? Of hebben onze pedagogisch medewerkers een training nodig?

Uk & Puk is makkelijk in het gebruik. In een thema zijn alle activiteiten stap voor stap beschreven. De leidstervaardigheden geven aan waar jullie pedagogisch medewerkers op dat moment aandacht aan moeten besteden. Om snel vertrouwd te raken met het werken met Uk & Puk biedt de CED-Groep onder andere een eendaagse kennismakingsbijeenkomst aan.