Gratis activiteiten en meer voor kleuters

Voor iedereen die Schatkist wil uitproberen

fb-20031017_273.jpgSchatkist is kleuteronderwijs waarin spelenderwijs leren en ontdekken voorop staat. Om iedereen de kans te geven om Schatkist uit te proberen, hebben we een aantal activiteiten herschreven zodat je – ook wanneer je niet met Schatkist werkt – de activiteiten kunt doen in je kleuterklas. We werken met Pompom, het centrale karakter in Schakist, maar je kunt hier heel eenvoudig een andere knuffel of klaspop voor in de plaats gebruiken. Elke activiteit bevat een PDF en soms een of meer werkbladen, filmpjes en/of audiofragmenten. Er zijn activiteiten voor verschillende ontwikkelgebieden waaronder rekenen en wetenschap & technologie (W&T).

 

Veel plezier met deze activiteiten!

03-12-2018

Activiteit voor kleuters: Reis rond de wereld

In deze activiteit bezoeken de kinderen verschillende landen. We reizen ernaartoe met de bus, de trein, de boot of het vliegtuig. We gaan eerst naar Spanje net als Sinterklaas. Daarna reizen we door en bewegen we op muziek uit verschillende landen.Lees meer

Als eerste op de hoogte van een nieuwe activiteit? Like onze Facebookpagina.


Meer weten over Schatkist?

Op zwijsen.nl/schatkist lees je alles over het totaalaanbod voor kleuters. Je kunt er de materialen bekijken en praktijkervaringen lezen. Wil je de materialen van Schatkist ook echt doorbladeren?
Vraag dan hier een zichtzending aan.