Schatkist

Schatkist editie 3 werkt aan de brede ontwikkeling van kleuters: doelgericht, eigentijds en gericht op álle ontwikkelingsgebieden.

Schatkist verrijkt het leven van leergierige kleuters: verwonder, ontdek, speel!

Schatkist editie 3 werkt doelgericht aan de brede ontwikkeling van kleuters (groep 1 en 2). Alle ontwikkelingsgebieden komen aan bod: taal, rekenen, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek, kunstzinnige vorming, wereldoriëntatie én wetenschap & technologie. Dit alles op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, praktijkervaringen en maatschappelijke veranderingen. Ook maken de kleuters kennis met belangrijke 21e-eeuwse vaardigheden, zoals samenwerken, creatief handelen en probleemoplossend denken.

Verwonderen en ontdekken in een rijke omgeving, waarin kleuters vooral nog kleuter mogen zijn. Spelenderwijs leren zij de wereld om zich heen begrijpen. Kleuters staan te popelen om te leren... dus open die Schatkist maar!

Gratis Rompompom tijdschriften

Werk jij op school met Schatkist? Vraag dan GRATIS nummers aan van Rompompom, het leukste tijdschrift voor kleuters in groep 1-2. Leuk om uit te delen het begin van het nieuwe schooljaar! Op = op dus bestel snel.

Lees meer