Kom in de hut

Dikke verhalenbundel voor kinderen die leren lezen. Alle teksten zijn geschreven op het makkelijkste AVI-niveau Start. Het bevat veel verschillende soorten teksten, zoals stripverhalen, versjes, moppen, informatieve teksten, (korte) verhalen. Zo kunnen kinderen lekker doorlezen op hun eigen niveau. Van bekende auteurs en illustratoren, dus voor iedere lezer wat wils!

Niet voorradig
ISBN: 
9789048736393
Vakgebieden: 
Lezen
Boektypes: 
AVI boek
Verschijningsvorm: 
Hardback
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
30 augustus 2019
Thema's: 
Avontuur
Boeken
Buiten spelen
Dieren
School
Verhalen
Vriendschap
Doelgroep: 
AVI: START, 6 - 7 jaar

3 Beoordelingen

5

Ilse (36 jaar) schreef op 20 oktober om 08:51

Super leuk boek, mijn zoon vraagt uit zichzelf om samen een stukje te lezen elke dag. Afwisselend, ook door de rekensommetjes op sommige pagina's.

5

Marij Oostrom (68 jaar) schreef op 9 september om 18:22

Ik heb dit boek gekocht voor onze kleindochter die sinds 1 week in groep 3 zit!
Het is een mooi, handzaam boek met veel afwisselende leesitems, dus zeker niet saai.
Ze kon er gelijk al een groot aantal woorden in lezen! Het nodigt uit om snel naar de volgende bladzijde te gaan.Mooie illustraties.
Een echte aanrader !

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of er volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag. 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).