Training en advies

Gaat jouw school investeren in een nieuwe methode? Ben je op zoek naar een andere aanpak voor rekenen? Wil je nog meer uit je lesmethode halen? Of wil je het leesplezier op jouw school een boost geven? Allemaal vragen waar de experts van Zwijsen je bij kunnen ondersteunen met training of advies.

Advies bij je methodekeuze

Een nieuwe methode kiezen is een ingewikkelde klus. Want ondanks alle informatie, is het niet eenvoudig om te bepalen welke methode de beste is voor jouw school. Onze methodeadviseurs zijn specialisten in deze keuzetrajecten. Zij staan voor je klaar met kosteloos advies en presentaties over de methoden. We ontmoeten je graag op jouw school, in het videoloket of in een van onze webinars.

Advies bij het inrichten van de schoolbieb

Uit onderzoek onder de doelgroep blijkt dat tijdgebrek voor veel scholen een behoorlijke drempel is om met de schoolbieb aan de slag te gaan. Wat we ook regelmatig horen: ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij begrijpen jouw uitdagingen als geen ander. Daarom hebben wij voor jou de gratis schoolbiebscan ontwikkeld. Ga vandaag nog zelf aan de slag met je schoolbieb of laat onze speciaal getrainde Schoolbiebscan-adviseurs je op weg helpen.

Methodetrainingen

Wanneer je investeert in een nieuwe methode, dan wil je er ook alles uithalen wat erin zit. Met de praktijkgerichte trainingen van Zwijsen haal je altijd het beste uit je nieuwe methode. Je hebt de keuze uit een e-learning, een gepersonaliseerde training of een trainingspakket met daarin een e-learning en twee trainingen.

Training op maat

Heb je specifieke onderwerpen waar je meer over wilt weten, zoals bewegend leren, leesbevordering, van groep 2 naar groep 3, etc..? Kies dan voor een training op maat, welke wij op je wensen en behoeften laten aansluiten. De inhoud van deze interactieve training bepaal je helemaal zelf. Je kunt namelijk zelf een onderwerp aandragen of de training opbouwen uit de diverse verdiepende modules die Zwijsen aanbiedt.

VVE-certificeringstrainingen

De programma’s Uk & Puk en Schatkist editie 3 zijn opgenomen in de Databank Effectieve Jeugdinterventies en zijn daarmee door de Erkenningscommissie Interventies erkend als effectief VVE-programma. Landelijke voorwaarde voor het uitvoeren van de VVE-interventies is o.a. dat pedagogisch medewerkers en leerkrachten de bijpassende VVE-training(en) volgen.

Voor Uk & Puk en Schatkist editie 3 zijn er VVE-trainingstrajecten ontwikkeld waarmee elke pedagogisch medewerker of leerkracht een certificaat kan ontvangen.