Moppenboekjes

wat een mop!

Erik van Os
2 beoordelingen
5

Dit moppenboekje is voor de beginnende lezers, kinderen van 6 en 7 jaar. De moppen zijn makkelijk leesbaar en gaan van AVI M3 naar AVI E3.

Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Moppenboekjes

  • moppenboekjes voor beginnende lezers
  • makkelijk leesbaar
  • om zelf te lezen en dan lekker te lachen!
ISBN: 
9789048708840
Boektypes: 
Moppenboek
Verschijningsvorm: 
Hardback
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Auteurs: 
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
1 augustus 2011
Thema's: 
Dieren
School
Doelgroep: 
AVI: M3, 6 - 7 jaar

2 Beoordelingen

5

madelief (6 jaar) schreef op 22 juni om 07:33

ik vind het echt super leuk. na het eten mag ik een mop voorlezen uit dit boekje, ik wil nog wel meer boekjes.

5

Joleijn (9 jaar) schreef op 14 mei om 12:15

Ik vind hem superleuk. Er staan heel veel moppen in en raadsels. Ik kan al veel moppen vertellen. Mensen kunnen er echt wel om lachen. Die mop die voorop het boek staat is er zaten eens twee koeien in bad en de ene zei tegen de andere mag ik de zeep? Want ik krijg mijn vlek er niet af. Die vertel ik vaak.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of er volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag. 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).