Gratis magazine 'Hoera, mijn kind in groep 3'

7 september 2020

groep-3-magazine-mock-uppnghoera-mijn-kind-in-groep3-thumbnailpngmagazine-kind-groep-3.pngEr zijn een aantal mijlpalen in het leven van jou en je kind. Voor het eerst naar school gaan is er daar zeker één van. Daar gaat je kind, de grote wereld van groep 3 in. Misschien pink je een traantje weg of ben je wat weemoedig. Dat begrijpen wij bij Zwijsen helemaal. Om je wat meer houvast te geven hebben we een (gratis!) online magazine gemaakt: 'Hoera! mijn kind in groep 3!' 

Vraag hier jouw gratis exemplaar aan

De overgang van groep 2 naar groep 3 is een spannende, maar ook leuke fase. Voor het eerst gaat je kind écht leren lezen, schrijven en rekenen! In het magazine nemen we je mee door dat eerste jaar in groep 3. Leren lezen neemt de eerste periode de meeste tijd in beslag, maar natuurlijk leert je kind veel meer. Zo leggen we uit wat het leert bij de kernvakken (lezen, schrijven en rekenen) en bij de vakken gericht op brede ontwikkeling (kunstzinnige oriëntatie, bewegingsonderwijs en oriëntatie op jezelf en de wereld).

‘Ouderbetrokkenheid is enorm belangrijk’

Niet alleen op school leert je kind lezen, schrijven en rekenen. In het magazine lees je ook tips voor thuis spelenderwijs verder oefenen en laten we onze taal- en schrijfdeskundige aan het woord over wat er nodig is om je kind goed te leren lezen. Verder komen onze uitgevers aan het woord over het belang van jou als ouder in het leerproces.

Kortom: een magazine boordevol leuke leestips, boekentips, de nieuwste spellen voor thuis die 100% aansluiten bij wat je kind in groep 3 leert. En last but not least, een hele mooie winactie!

Wil jij dit gratis magazine ontvangen? Schrijf je dan nu in en je ontvangt een downloadlink naar het magazine in je mailbox. We wensen je alvast heel veel leesplezier.

 

6 reacties

Marije schreef op 9 september om 22:07

Leuk voor mijn groep drie.

Hennie Polling schreef op 12 september om 15:18

leuk idee.

Jolanda schreef op 13 september om 07:12

Leuk!

Dineke schreef op 13 september om 08:09

Erg leuk voor deze groep ouders! Ik denk dat ze het wel zullen waarderen! Bedankt!

C schreef op 13 september om 09:44

Altijd fijn om een beetje voorbereid te zijn.

Nicolai Moerland schreef op 14 september om 12:04

Dank je.Leuk.