Natuurzaken

Deze levendige methode brengt natuur en techniek de klas in. De eigentijdse lessen vol proefjes, spelvormen en filmpjes zorgen voor veel leerplezier.
Video afspelen

Natuurzaken: de meest levendige methode voor natuur en techniek in groep 5 t/m 8

Met de aantrekkelijke, interactieve lessen van Natuurzaken breng je natuur en techniek de klas in! De proefjes, filmpjes en animaties zorgen voor begrijpelijke lessen die aansluiten bij de belevingswereld van ál jouw leerlingen. Ze zullen enthousiast meedoen en ondertussen de 21e-eeuwse vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen.  

Natuurzaken is onderdeel van De Zaken van Zwijsen. Met wereldoriëntatiethema’s geef je aantrekkelijke lessen rond meerdere zaakvakken tegelijk. De methode gaat verder waar de wereldoriëntatiemethode De Zaken 3-4 stopt. Met deze methode voor natuur en techniek wakker je de natuurlijke nieuwsgierigheid van je leerlingen aan.

Nieuw!

In samenwerking met Kentalis zijn we bezig met het ondertitelen van alle clips in Natuurzaken, Wereldzaken en Tijdzaken. De eerste lesclips mét ondertiteling staan al online. Vanaf schooljaar 2018-2019 zijn alle clips ondertiteld. Je kunt er zelf voor kiezen om de ondertiteling aan- of uit te zetten. Mede dankzij deze ondertiteling zijn deze methodes ook goed in te zetten voor dove en slechthorende leerlingen.