Estafette

Technisch leesmethode voor groep 4 t/m 8. Estafette, dé doorgaande leerlijn vanuit Schatkist en Veilig leren lezen, focust op technisch leren lezen én leesplezier.
Video afspelen

Estafette maakt van jonge boekenwurmen de beste technische lezers

Estafette, de doorgaande leerlijn vanuit Schatkist (kleuters) en Veilig leren lezen (groep 3), zorgt dat kinderen het technisch lezen goed onder de knie krijgen. Er is vooral aandacht voor correct, vlot en vloeiend leren lezen, maar natuurlijk ook voor véél leesplezier. Want lezen is een feest...

De methode valt op met mooie verhalen en teksten, waarin alle leesmoeilijkheden stap voor stap aan bod komen. Het uitgebreide softwarepakket ondersteunt de leerkracht optimaal en bevordert het zelfstandig werken van leerlingen. Wat dat oplevert? Een geweldige leesontwikkeling en hoge leesresultaten voor elk kind!

Estafette 3 is in ontwikkeling en in 2019 volledig beschikbaar!

Editie 3 sluit aan bij de nieuwste AVI-richtlijnen én begrijpend leestoetsen. Vernieuwd, verbeterd en vertrouwd, dat is Estafette 3!

Lees meer

donderdag 24 mei om 16 uur: Webinar Estafette editie 3

Voor iedereen die meer wil weten over de nieuwe Estafette.
In dit webinar bespreken we de didactische uitgangspunten waarop de nieuwe methode voortgezet lezen is gebaseerd en krijg je een inkijkje in hoe het eruit gaat zien. Ook kun je meteen al je vragen stellen. Schrijf je nu in!